Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość le_grvszka

pytanie do wróżek

Polecane posty

Gość le_grvszka

Od czasu do czasu kładę tarota. Czasem rozkład dobrze się czyta według znaczenia kart, ale częściej mam tak jakby wrażenie, że coś mi przepływa przez świadomość, jakaś informacja, albo wrażenie, skojarzenie i choć sama tego nie rozumiem, to potem okazuje się, że to było ważne, nawet kluczowe. Nie panuję nad tym, to jest takie płynne i czasem w ogóle występuje bez kontaktu z kartami. To nie ma nic wspólnego z jakimiś wizjami, snami, utratą świadomości, czy odczuwaniem dziwnych stanów. Napisałam o tym przy innym wątku, że na przykład udaje mi się przewidywać płeć dzieci swoich znajomych (a przynajmniej udawało przez ostatnie kilka lat :) nawet czasem nie widząc koleżanek i w bardzo wczesnym etapie ciąży. Nie wiem jak to działa, ale po prostu wiem, mam silne przekonanie, że tak jest i... jest. Dość łatwo też wyczuwam, że któraś jest w ciąży nawet jak po niej nie widać i zaprzecza w ogóle (miałam taki przypadek :) a potem bach! Jest. Moja babcia stawiała karty i kiedyś mówiła, że w rodzinie przejawiały się wcześniej jakieś takie zdolności... u mnie to raczej ja wiem, wyczulenie na pewne sprawy, sama nie wiem, czy w ogóle chciałabym to pogłębiać... A jak to jest u prawdziwych wróżek? Jak wróżycie, jakie macie doświadczenia?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować