Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadaddd

pierwszy raz jak wygladał co czułyscie

Polecane posty

Gość dsadaddd

mam 18 lat i chce podjąc wspólzycie z chłopakiem..jestem z nim juz od roku, jestem dziewica on prawiczkiem, jednak boje sie tego bo to podobniez boli przy pierwszym razie, wgl to jest taki orgazm jak przy masturbacji?

Gość mini hunter
Radzę Ci samej pozbyć się błony np. jakimś sterylnym ostrym narzędziem(jedno ukłucie troche krwi i po sprawie - tylko pamiętaj aby odkazić denaturatem w przeciwnym wypadku błona odrośnie!!!) Pamiętaj dziewczyno że Twoja błona sprawi wieelki ból przy stosunku twojemu ukochanemu więc lepiej się jej pozbądź jak najprędzej. Ewentualnie poproś jakiegoś starszego kolegi by Cię rozdziewiczył , zostaniesz wtedy prawdziwą kobietą - Twój chłopak na pewno to doceni!!! Mam nadzieję że uzyskałaś wyczerpującą odpowiedź - pozdrawiam i buźki ;)

Gość ogromny ból czułam
i tyle miałam z pierwszego razu potem było lepiej

Gość maxi hunter
mini hunter ty chyba jestes jakis spaczony jak uwazasz, ze dziewczyna staje sie prawdziwa dziewica jak ja jakis chop rozdziewiczy, do tego obcy. Jakby moja dziewczyna taki numerek wykrecila tlumaczac sie, ze chciala dla mnie dobrze to bym ja rzucil nawet sie nie zastanawiajac, bo po co mi dziewczyna mezmozg.

Gość mini hunter
dsadaddd - nie słuchaj ich pamiętaj że faceci nie lubią dziewic!!! A brak błony to jeden problem mniej.

Nic sie nie bój. Skoro się kochacie i Wam na sobie nawzajem zależy, to będzie dobrze . Boli? Mnie prawie wcale. Krew? U mnie było kilka kropel, za drugim razem (po kilku dniach) również. Najważniejsze. Zabezpieczcie się!!! I niech Ci nikt nie wciska kitu, że przy pierwszym razie nie zachodzi sie w ciążę. Powodzenia ;)

Gość htyhryhry
Jeśli chodzi o mnie to zby dużo myślałam i starałam się dobrze wypaść, żeby cokolwiek przyjemnego czuć. Z kolei co do nieprzyjemności, to nie czułam bólu ale tępy opór, jakby było niemożliwe żeby on wszedł we mnie a krew przy każdej próbie lała się strumieniami (w sumie kilka podejść mieliśmy i nawet zaliczyłam wizytę u ginekologa żeby spawdzić czy wszystko ze mną OK (ginekolog proponował nacięcie błony ale wiedząc że wszystko jest w porządku poradziliśmy sobie sami)).

Mnie bolało za pierwszym, drugim, trzecim razem a potem już nie. Krew praktycznie wcale. Ważne aby chłopak był delikatny, z wyczuciem, nic na siłe, nie stresować się i zabezpieczyć się, żeby się nie bać że zaraz sie zajdzie w ciąże :-)

Gość htyhryhry
Co do orgazmów, to życzę ci żeby u ciebie było inaczej ale ja mogę powiedzieć że te z masturbacji są o wiele intensywniejsze i bardziej ekscytujące. Prawdę powiedziawszy pomimo tego że od ponad czterech lat jestem aktywna seksualnie, to nie mam pewności czy przeżyłam z partnerem chociaż jeden, prawdziwy orgazm (nawet najsłabszy by mnie ucieszył).

Gość do htyhryhry
jeśli do tej pory nie przeżyłaś orgazmu to do dupy jest twój partner ,zależy mu tylko na zaspokojeniu siebie

Gość Falke
Zobacz jakie stronki są w opisie na moim gadu-gadu!!! Tylko uważaj,bo możesz być w szoku...!!! (żeby to sprawdzić dodaj mnie na chwilkę do swoich znajomych,a później-jeśli chcesz-wykasuj:).Mój numer : 16033578 Sprawdź to,żebyś później nie żałował/a!!! Pierwsza stronka daje Ci możliwość poznania Twojej największej tajemnicy jak tylko jest w Twoim życiu...!!! Ta stronka kryje sekret,o którym na pewno chciałbyś/chciałabyś się bardzo dowiedzieć!!! Druga stronka to super gierka w której w 5 minut można wygrać 100zł!!! (zamiast dwóch kresek wstaw dwie kropki,pomiędzy www a biz ;) ) Trzecia stronka to Loża Wtajemniczonych,jeśli do niej dołączysz (zarejestrujesz się) będziesz miał dostęp do poufnych bardzo cennych informacji,których strzeże Strażnik Loży Wtajemniczonych!!! A czwarta stronka da Ci trochę zarobić,ale nie tyle,co druga stronka,ale także polecam!!! P.S.- najbardziej polecam pierwszą stronkę,ponieważ to,co się można na niej dowiedzieć,chciałbym chyba wiedzieć każdy człowiek!!! Dlaczego? ,bo ta informacja jest ponadczasowa i bezcenna chyba dla każdego człowieka!!!