Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loolipap

wodnisty śluz?

Polecane posty

Gość loolipap

hej mam pytanie, czytam duzo na tym forum o tym jak wygladac powinien normalny sluz i kazda wypowiedz jest inna...Od paru dni mam dziwny bardzo wodnisty sluz czasem lekko biały.Pierwszy raz mam takie cos...Dodam ze kilka dni przed tym gdy pierwszy raz sie to pojawilo bylam nad woda w niebardzo pilnowanym miejscu(dozwolonym oczywiscie) pozniej kilka razy na basenie.Nie wiem wiec czy to jakies zakazenie czy moze.. (ciąza)to ostatnie wykluczam raczej bo przeciez zapodlonienie przez ubranie nie jest "raczej" mozliwe...jestem niecale 2 tyg przed okresem, poprzedni byl raczej normalny..."prosze o odpowiedz i pomoc w rozwiazaniu tych wątpliwosci...

Gość loolipap
ktos pomożeee?????

Gość loolipap
nawet jak jest bardzo obfity..często mam te upływy ...

Gość skoro jestes w
2 tyg przed spodziewana miesiaczka,to bardzo mozliwe,ze jest to sluz plodny!! nie panikuj..jak Cie nic nie piecze i nie swedzi,nie pachnie brzydko nie ma sie co martwic!

Gość to nie ciąża
dni płodne, albo infekcja,ciąża nie

Gość loolipap
ok wielkie dzieki:)

Gość to nie ciąża
śluz w dni płodne może być bardzo obfity jeżeli natomiast czujesz dodatkowo pieczenie, swędzenie, przykry zapach lub masz zaczerwienione narządy to może być infekcja

Gość loolipap
nie mam wlasnie takich objawów jak pieczenie czy swedzenie...dziwne jest to dla mnie bo mam juz 18 lat zaczełam miesieczkowac w 5-6 klasie podstawowki a wczesniej nigdy mi sie takie cos nie zdazylo.