Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dlugowlosa nochalopaguska

DLUGIE WLOSY - dziewczyny,jak je pielegnujecie???

Polecane posty

Gość dlugowlosa nochalopaguska

Na urodzie nikt nie odpisuje,wiec przylazlam tu:) Dziewczyny pisza,ze chcialyby miec wlosy do pasa,ale chyba nie maja pojecia,co to znaczy,miec wlosy do pasa!!! Duzo pielegnacji,w lecie upal,wiec tylko zwiazane nosic mozna,zatykaja odplyw w prysznicu,ciagle jakies problemy! Dziewczyny,napiszcie jakich produtkow uzywacie,moze jakies triki,zeby pielegnowac te wlosiska.Jestem juz tak zdesperowana,ze chyba je zetne. Zaczne ja: Wlosy do pasa,jak je zmierzylam (od czubka glowy do koncowek,na najdluzszym odcinku,to maja 70 cm,dodam,ze sama jestem wysoka,175cm) Kolor sama nie wiem jaki,smieszny braz,w sloncu mam mnostwo rudych refleksow,wlosy farbowane moze z 3 razy w zyciu,ostatni raz okolo rok temu,wiec farby juz na bank nie ma).Sa cienkie i delikatne,leciutko sie faluja.Podcinam raz,dwa razy w roku u fryzjera,okolo 5 cm,odrastaja w tempie 1-2cm na miesiac,wiec chyba szybko. Nie uzywam suszarki,rozczesuje szczotka z wlosa naturalnego,codziennie odzywka nawilzajaca(do splukiwania),szamponow uzywam bez silikonow,dla wrazliwej skory glowy,ziolowych. Co polecacie,zeby je wzmocnic,zeby byly bardziej elastyczne i pelne zycia? Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować