Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuusiiiaaaaa75

koniec zwiazku

Polecane posty

Gość aguuusiiiaaaaa75

miał ktos podobnie? co ze soba zrobic?? jak to prze bolec? byłam z facetem 10 mies to on zabiegał i sie zabujał .... traktował jak ksiezniczke, wszystko sie popsuło jka poszedł do pracy ... i stwierdził ze powinnismy sie rozstac nie pasujemy do siebie on jest szalony a ja spokojna i powanzie mysle........ i juz nie czuje tego co kiedys........ jak sobie z tym poradzic? szczeólnie ze dziewczyna kocha....... złamane serce... a on nadal do konca nie wie czego chce..... miał tak ktos?

poszedl do pracy poznal kogos albo zobaczyl jak zyja inni i ze jemu czegos innego potrzeba niz mial do tej pory z Toba - pogodz sie z tym sa 2 lekarstwa - albo czas, a lepsze to inna milosc

Gość czapka-niewidka
tez to przezywam!!!!!!!!!!:(

Gość aguuusiiiaaaaa75
a był naprawde kims niesamowitym nie wierze ze tak szybko sie odkochał .... a miał takie plany, tyle nas łączyło... myslalam ze potrwa to o wiele dłuzej .... i to w zaledwie kilka dni .... czapka niewidka? moze podzielisz sie jak to było w woim przypadku czy tez inni? jak sobie poradzilsicie....? i wogóle wspolni znajomi ktorych tak lubił itd.... wszystko szlak wzieło ;/

Gość LaDy_nO.vA
dzis tak miałam podobnie :( facet chciał mnie zostawic bo stwierdził że nie pasujemy do siebie i jest to prawdą ale ja tak nie chciałam by odszedł i prosilam i plakałam by został i jest ze mną. Ale sama nie wiem czy go kocham...