Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamilka 26

włosy kręcone

Polecane posty

witam . mam pytanie a właściwie szukam rady . mam naturalnie kręcone włosy tak bardziej falujące . za każdym razem gdy pójdę do fryzjera wydaje mi się że wygladam tak samo . doradzcie mi co mozna zrobić z tymi włosami . bo już grzywka na bok i włosy za ramiona mi się znudziły

Gość maggggdzzzia
hej ja tez mam naturalnie krecone wlosy..niestety nie czesze sie jakos wymyslnie albo prostuje je albo nakladam na krecone pianke do wlosow a ty jak sie czeszesz?? pliss odpisz;))

zazwyczaj mam włosy zwiazane w kucyk bo tak jest wygodniej . czasami mam je rozpuszczone , najczęsciej jednak spiete

Gość Anq25
Zależy jaki masz kształt twarzy, styl i rodzaj włosa. Z takich trochę pofalowanych fajnie wygląda asymetryczna fryzurka podpinana wsuwką z tyłu. Jeden bok jest niemal dość krótko (tak max 8-10cm) i coraz dłuższe się robią po skosie. tak samo grzywka z jednej strony krótka bardzo i coraz dłuzsza łączy się z bokiem. fryzura wymaga pianki do ułożenia. Druga fryzura to krótki tył i boki jak na chłopaka i coraz dłuższe prosto w stronę czoła od czubka głowy.Wymaga suszenia naciągając pasma palcami głową w dół i stylizacji pastą matującą, tworzy się taki nieład z długa podniesioną grzywką. Inną opcją jest wysoki bob z odcięciem. czyli tył jak na dość wysokiego boba i możesz w niego piankę wgniatać, żeby był tył puszysty, a boki dopiero przy uszach robią się dłuższe i je suszysz na okrągłej szczotce, do tego dość krótka prosta grzywka.