Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mój czarny nick na dziś

Kto gra w Zielone Imperium?

Polecane posty

Gość .....ot ..co.....
ja gram:D obojetnie jaki wybierz, najpierw sadzisz salate i marchewki, i zaczynasz od usowania chwastow. uwaga, wciaga :)

Gość .....ot ..co.....
*usuwania

właśnie zasadziłam marchewkę i zebralam już plony Mam problem bo przyszła jakaś babeczka, kliknęłam na nią, wyskoczyło mi jakieś dziwne okienko-przestraszyłam się i zamknęłam. A potem się okazało że ona coś chciała ode mnie kupić😭 a ja ją olałam i ona se poszła wkurzona. Teraz nikt już pewnie nie przyjdzie. A co jeśli ona chce ileśtam marchewek np a ja tyle nie mam a kliknę że mam?

Gość .....ot ..co.....
nie da sie tak zrobic. musisz sadzic rosliny az w koncu bedziesz miala tyle ile te ludki chca. i nie ma zadnego pospiechu, moga nawet stac pare dni, nigdzie nie pojda, chyba ze ty im odmowisz.

Gość .....ot ..co.....
codziennie przychodzi ok 4 kupcow wiec nie ma sie co martwic

Gość qwertyuiopppppppppp
ta gra jest w całości wirtualna czy tam się coś płaci? bo mówicie o kupcach

Gość qwertyuiopppppppppp
dzięki :)

Gość dkfjeorf
ja przeczytałam na kafe o tym i wciągnęłam się jak cholera :D

nawet dobrze, obecny mój poziom to baron jagoda, ale strasznie mało punktów brakuje mi do osiągnięcia nowego poziomu. Strasznie się w to wkręciłam! :D ale mam taki problem: byłam w gildii i kupiłam palmę, tę do budowy cudu świata, ale potem wypisałam się z gildii, bo wkurzał mnie przewodniczący i ta palma mi została i nie wiecie co z nią teraz zrobić? Na targunie można jej sprzedać, a ja na półce nie mam miejsca, żeby zebrać plony. :o

punkty zbiera sie za sadzenie, zbieranie i sprzedaz warzyw wimpsom i na targu. jak bedziesz w dalszych poziomach bedziesz musiala wykonywac okreslone zadania (na poczatku bedziesz musiala zebrac 1000 glowek salaty) i za to tez otrzymuje sie punkty