Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świnkaPIGGY

ślub w 2010 - kto ze mną odlicza??

Polecane posty

Planujemy z chłopakiem ślub na czerwiec przyszłego roku, podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami, czy juz coś planujecie, sukienkę dodatki, menu, gdzie wesele, ślub cywilny czy kościelny. Czekam na wasze posty. :):):)

Gość kwiecień 2010
Ślub w kwietniu...załatwiona restauracja, zespół, kościół i obrączki...powoli rozglądam się za modelem sukni, bo krawcowa już zaklepana;)

sliczna - taka akurat jak powinna byc, nie jest jakas taka napuszona i bardzo dobrze pewnie jestes podekscytowana bardzo? :)

czy ja wiem ? jestem chora(nos jak rudolf:p) mam problemy ze skórą na dłoniach, obtarcia na nogach, pełno pryszczy-wyglądam strasznie i jakoś wszystko mi lotto :D Podchodzę do tego ze spokojem :) Nie wiem pewnie zaczne wariować parę dni przed :D

Gość guziczek1
witajcie Kochane. my mamy 07,08,2010 mamy sale ksiedza zepsol kamerzyste i fotografa. ogladam suknie w internecie i juz wiem ze wybór bedzie ciezki

Gość kwiecień 2010
Ja mam wesele tradycyjne, bez oczepin ze względu na brak wolnych panien i kawalerów (raptem 2 pary). Robimy niewielkie wesele na ok 50 osób. Teraz zaczynamy się rozglądać za fotografem, bo z kamerzysty zrezygnowaliśmy. Reszta na razie musi poczekać...No i jutro spacer po salonach z sukniami:) Ciekawe co mnie czeka;P

My ślubujemy 26 czerwca 2010. Mamy: sale, dj'a, fotografa+kamerzyste, samochód. Wesele mamy z poprawinamy liczymy ze tak na 60 osób ;)

Gość Limuzyna na ślub
Rok 2010 i dzień waszego ślubu już tuż tuż. Czy macie wybrane auto, którym będziecie się przemieszczać w tym tak ważnym dla Was dniu? Jeśli nie - zapraszam serdecznie. Piękny luksusowy Mercedes S-Klasse w wersji Long. tel 0 791 220 021 www.autozkierowca.republika.pl Wrocław i cały dolnyśląsk.

Gość Oby do przodu
Ja tak jak motylek mamy wesele 26.06.2010. Planujemy od 5 dni :P i mamy salę i fotografa (taką i takiego jakiego chcieliśmy). Jeszcze masa rzeczy została do załatwienia ale to od poniedziałku (najgorsze to kościół oraz dj/zespół - mam nadzieję, że w ciągu 2 tygodni uda się najważniejsze rzeczy załatwić).Wiemy już jaka kwiaciarka, cukiernia (namiary braliśmy od znajomych bo sprawdzone więc nie powinno być żadnych przykrych wpadek), ja mam sprawdzoną makijażystkę i manikiurzystkę, najgorszy fryzjer. Chciałabym znaleźć jakiś kościół na godzinę 16-18 bo wcześniej nie ma absolutnie sensu. Na liście mamy ponad 100osób. Mamy nadzieję, że ciut się wykruszy bo sala śliczna, na poziomie, tak samo obsługa, jedzenie itp. ale byliśmy ostatnio na weselu na 70osób i na tyle właśnie była idealna, choć obsługa twierdzi, że na 100 osób sala jest w porządku (uhm - je rajt).

Gość eluś
ja też odliczam do 05.06.2010r mamy już: obrączki(bo jesteśmy po cywilnym),sale, obsługę i kucharkę, kamerzystę,zaproszenia i etykiety na alkohol taż już kupione,a nawet ustalona godzina u księdza.Postanowiliśmy pozałatwiać sprawy te które można wcześniej , by nie dopadł nas przed weselny szał nie załatwionych spraw i skumulowanych na jeden czas kosztów:-)Nie mogę się doczekać!

Gość eluś
zapomniałam jeszcze, że upatrzyłam już suknię i bukiet :-)myślę, że damy wszystkie radę:-)