Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konsultantka_Krakow

KOSMETYKI AVON w wielkiej promocji ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość nie rozumiem zupełnie
jak taka dziadowska marka się utrzymuje ceny w stosunku do jakości są dwukrotnie zawyżone.

Kupując na allegro; -bardzo często kosmetyki są przeterminowane lub podrobione -nie wiecie co dostaniecie w przesyłce -nie macie możliwości zwrotu(jak to jest u konsultantki) -dodatkowo dodajcie sobie koszt przesyłki,więc wyjdzie na to samo,jak kupuję się u konsultantki lub samemu nią się jest.

Gość halooooto jaaaa
o nareszcie jest temat o avonie :) W czoraj wysłałam zgłoszenie że chcę zostać konsultantką a, oni mnie olali nie dzwonią nie piszą na maila :O o co chodzi !!???

Nudne te wasze wpisy!!! Każdy pisze to samo!! Ludzie nie kopiujcie sie !!! Tak dla odmiany, oferuje kosmetyki Avon z 15% rabatem na wszytsko. Mail- karolla111@wp.pl

do haloooto ja Jeżeli nikt się do Pani nie odzywa to proszę o kontakt;' mail;kamilmaliszow@onet.pl tel;505293722

Gość nowicjuszka22
witam :) mogę pomóc w podpisaniu umowy z firmą AVON jak również z zapoznaniem się z zasadami pracy Konsultantki :) proszę o kontakt : tel. 607-551-970 gg: 2164642 e-mail: zaklinaborycka44@gmail.com