Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzałam

kiedy poczulyscie instynkt macierzynski

Polecane posty

Gość dojrzałam

jesli temat si epowtarza to sorry ale nie zauwazylam:) jak to bylo dziewczyny z wami? moj przypadek jest taki ze odkad pamietam zawsze mowilam ze nie nadaje sie do dzieci. nie cuzlam wogole instynktu, balam sie brac male dzieci na rece a gdy kolezanki prosily abym zaopiekowala sie ich pociechami wytrzymywalam gora godzine. jakies dwa tygodnie temu przechodzilam obok placu zabawa. instynkt pojawil sie nagle. az sama bylam w szoku. poprostu nie moglam napatrzec sie na te male istotki tak niewinnie bawiace sie w piaskownicy czy na karuzeli. czy to instynkt? czy pojawia sie tak nagle czy dojrzewa sie i przychodzi etapowo. dziewczyny jak to bylo z wami? a moze w moim przypadku to nie instyntk tylko chwilowa fascynacja dziecmi prosze wypowiedzcie sie.

Gość do dojrzalej
U mnie pojawil sie jak moje pierwsze dziecko mialo 3 miesiace. Najpierw rodzi sie dziecko pozniej matka - to pasuje do mnie. Dzieci to cud nad cudami.

Gość wzorowa mamcia
ja od zawsze wiedzilam ze chce miec dzieci, zawsze chetnie si eopiekowalam cudzymi i sprawialo mi to rpzyjemnosc, na wlasne czekalam z tesknota nie moglam sie doczekac, nie wiem jak to jest nie miec instynktu

Gość a ja wiem jak to jest
nie mieć instynktu, jest dobrze!:P

Gość dojrzałam
dodam ze na widok tych malych cudownych istotek poczulam nagle wzwod mojego pracia, musicie wiedziec ze mam pracie

Gość Mój instynkt macierzynski
przejawia sie w opiece nad zwierzatkami - jesli chodzi o dzieci to poki co ciarki mnie przechodzą po plecach na mysl o ciąży.

Gość dojrzalam
wypowiedz wyzej to podszyw nie rozumiem po co zarty z tego tematu

Gość jaki tam cud
to tylko taki zaczynek do wrednych, zawistnych, śmierdzących i głupich dorosłych - takich jak ich rodzie i 99,9% ludzi na tym posranym świecie.

Gość oj prawda prawda
a do tego śmierdziele niemożebne.

a ja od zawsze chciałam mieć dzieci :) więc niby czułam ten instyknt... ale jak sie urodziło zawołałam w głębi siebie! halo! to nie tak miało być! zupełnie nie tak!!! miało być dziecko z reklamy roześmiane, niepłączące, ja wyspana, piękna, młoda mama :D chyba każda to przeżywa nie? potrzebowałam miesiaca zeby dojsc do siebie, poczuc instyknt ;) warto było!!!

Gość bywa i tak.....
Instynkt mialam przed ciążą jakis czas,potem w czasie ciązy, na porodówce zaginał zupełnie i nie było,nie było ,nie było go aż .......dziecko ukończyło 5 miesiąc zycia;-)