Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odstawiona

Ale koleżanka odstawiła mi numer

Polecane posty

Gość odstawiona

Podała mój numer telefonu jakiemuś facetowi, który do mnie wydzwaniał, normalnie nękał mnie. Widział moje zdjęcie i normalnie dostał bzika na moim punkcie. Nie mogłam się od niego uwolnic. Jednak byłam nieugięta i olewałam go. W końcu dał sobie spokój, do czasu. To wszystko działo się od stycznia do kwietnia. Dziś siedzę w pracy, a pracuję w sekretariacie. Nikogo już nie było. I widzę, że wchodzi jakiś facet. Jakoś od razu go skojarzyłam, bo widziałam go na NK. Jest dość charakterystyczny. Ale grzecznie go obsłużyłam, nie dałam po sobie poznać, ze go z kimś kojarzę. Kurde, teraz może w pracy mnie nawiedzać :( Mam ochotę zamordować koleżankę. Nie potrzebuję żadnych swatek. Sama sobie dam radę. Poza tym między mną a pewnym facetem coś iskrzy, powoli, bo znamy się ponad rok, a dopiero teraz odkrywamy, że łączy nas coś więcej niż przyjaźń, ale żadne z nas nie mówi o tym głośno. A tu taki dryblas mi wchodzi w paradę. Jeżlei chcecie komuś pomóc to się napierw zastanówcie czy danej osoby nie wyrządzacie krzywdy.

Gość nie mozesz pieprzyc kolezanki
?????:O ja bym ja zbejała od a do z:O:O:O

Gość ach te kolezanki.........
nie powinna tak ro bić ta twoja koleżanka..powinna sieciebie zapytać...

Gość e5yay36t
Też kiedyś to miałam :o Jakiś typ chciał mój numer telefonu od mojej koleżanki, ale ona mu nie dała, więc wziął od mojego kumpla mój numer gg i zaczął wysyłać do mnie jakieś wiadomości :o Na szczęście udało mi się go profesjonalnie spławić :D