Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blue Winter

Czy mogę go zapytać o powód próby samobójczej?

Polecane posty

Gość Blue Winter

Witam. Jestem z chłopakiem od paru mięsięcy. Jakiś czas temu wyznał mi, że kiedyś próbował się zabić. Nie zapytałam go wtedy o powód. Czy wypada go teraz o to zapytać? Czy lepiej do tego nie wracać?

Gość Blue Winter
Może i tak... może sam kiedys się zdecyduje powiedzieć. Bardzo mnie to dręczy

Gość lepiej zapytaj
może się okazać że jest wewnętrznie pedofilem. ja bym nie ryzykowała.

Gość ej słuchaj..
powiem Ci, uważaj na niego.. czasami są osoby po których totalnie nie widac ze mają jakies problemy, moze w domu, rodzice, szkola.. ja bylam kiedys z chlopakiem ktory mial ojca alkoholika, bardzo wesoly chlopak, wrazliwy, dalo sie z nim pogadac o wszystkim, ale w glebi duszy byl zrozpaczony, chcial sie powiesic, ile razy bylo tak ze plakal, uciekal z domu, mowil ze idzie sie zabic, probowalam go ratowac, potem z nim juz nie bylam, mial inna dziewczyne i wkoncu to zrobil, powiesil sie. moze tematu bym nie drążyła, ale bała bym sie o takiego ktory juz raz chcial to zrobic....

Gość nic bardziej glupiego
lepiej zapytaj =====jak tyko wewnetrzenie to nie ma sprawy czego to glupie ludzie nie wymysla :O

Gość Blue Winter
No właśnie bardzo się o niego boje. Nie mam pojęcia dlaczego mógł chcieć to zrobić. Ma dużo przyjaciół, widać, że jest lubiany. Nie znam za dobrze jego rodziny, ale podobno wszystko w domu jest ok. Myślałam, że może łatwiej było by mi właśnie na niego uważać gdybym znała powód

Gość Blue Winter
???