Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan swego zycia47

Hie hie- wykiwalem dzisiaj te galerianki a ktorych tak piszecie

Polecane posty

Gość Pan swego zycia47

Arkadia; pierwsze pietro. Stala kolo Reserved. Postalem chwile a ona do mnie podchodzi i mowi ze podoba sie jej ta bluzka i pokazuje na jakas. Ja mowie ze fajna. Ona na to ze nie ma kasy i czy moglbym jej jakos pomoc i pokazala na wc. Lod mial byc bez wytrysku w jej ustach ale przytszymalem suke za wlosy i wszystko polecialo w gardlo. Po wszystkim powiedzialem jej ze chyba ja pierdolnelo jezeli mysli ze jej zaplace za przywilej ssania panskiej paly. Byla w szoku i SOBIE POSZLA! I tak sie robi z glupimi pizdami!

Gość jestem za
no to miałeś przygode;/

Gość mini hunter
ale z Ciebie okrootny squrwiel :(

Gość sdasdfasdgdsfgsdf
a ladna chociaz byla?

Gość ulala ciąganiko
dobrze obciągneła?

Gość Pan swego zycia47
Fajna sunka. Na oko to miala gdzies tak z 17 lat. Ladna i fejne cialko. Zgrabna dupcia, biust ok. Jutro pojade i wychacze jakos inna. Ruchanie za free!!!

Gość Galerianka z przymusu
Mam hiv

Gość Blood elf
Chociaż jesteś skurwysynem ostatnim to.. takie kurwy należy tępić 🖐️ trafił swój na swego ;)

Gość starszy_galerianowy
A ja miałem też ciekawą przygodę. Lasia pokazała mi ciucha (za 80 zł) i poszliśmy do mojego samochodu oralka. Ponieważ co chwila ktoś przechodził kolo samochodu pojechałem kawałek za centrum handlowe. Francuz poprawny - bez gumy, z okolicami, lekkie wspomaganie ręką ale ja tak lubię. Po wszystkim nie chciało już mi się wracać do sklepu i podaje jej 100 złotych a ona ostro protestuje że muszę jechać i jej kupić. Powiedziałem, że mi się nie chce iść taki kawał żeby kupić ciucha niech bierze kasę i spada. Oczy jej się zaszkliły i poszła nie biorąc kasy. :-)

Gość karol4322
powinna najpierw zarządac pieniędzy a pozniej zrobic facetowi a nie odwrotnie --w agencjiach zawse najpierw sie placi a pozniej facet korzysta a nie odwrotnie.

Gość starszy_galerianowy
napisze prawdę,co tam... lasia miała na oko ok 60,ale zadbana,pachnąca,w samochodzie okazało sie ze to pan typu bears :o wychłostał mnie penisem po buzi i karku,trysnał mi w oko,wręczył 2 dychy i wykopał ze swojego Poloneza :-p

Gość karol4322
mnie to zawsze ochroniarze w agencjach najpierw wykorzystaja oralnie,a potem wykopia z lokalu...ale ja to lubie :)