Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bors11

Podrywanie dziewczyn

Polecane posty

Gość bors11

Chciałbym się dowiedzieć troche co myślicie o podrywaniu dziewczyn , jak wy to robicie .Od razu chciałnym napisać moją historię.Poznałem dziewczynę na Naszej Klasie jakiś miesiąc temu i tak piszemy ze sobą .Chciałem sie z nią spotkać kilka razy ale zawsze coś jej wypadło , a teraz nagle mówi że nie spotka sie ze mną bo poznała innego. Jak ja mam rozumieć jej zachowanie.Od razu zaznaczam ( nie chwaląc sie) że podobam sie dziewczynom

a jak ja poznales na naszej klasie?? :O nasza klasa, to osoby, ktore sie zna, nie? :O moim zdaniem zdygala dupy, bo pomyslala, ze jest za brzydka albo po prostu niesmiala druga opcja - nie podobasz sie jej

Gość bors11
Nawet myśląłem żeby do niej jechać tak z zaskoczenia (znam adres ) ale nie wiem czy takie nachodzenie to jest dobry pomysł . Już z 5 razy sie pyatałem czy sie ze mną spotka a ostatnio napisała że z kilkoma chłopakami naraz nie bedzie sie spotykać

Gość dziewczyna włóczykija
skoro tak napisała, to znaczy, że ma Cię w dupie. "nie to nie"

Gość MartInkaaaaaa
Ile macie lat? Ona tylko z Toba rozmawiala na NK ... nie znaliscie sie i pogadala sobie a to,ze znalazla innego to masz pecha i ona chce abys dal jej spokoj...chyba jasno laska sie wyrazila?:P

Gość uhahat
kurwy radza dla kogos kto mial problem ponad dwa lata temu 💤

Gość uhahat
*prawie dwa lata temu