Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smesna

Nietypowe zaciążenia bez stosunku

Polecane posty

Gość smesna

Witam, Pytanie do osób które fachowo się tym zajmują.Ginekolodzy , seksuolodzy ale nie tylko. Otóż... Zastanawia mnie fakt czy jest możliwa ciąża z kropli spermy przeniesionej na palcu do pochwy kobiety ? :D Wiem, że w literaturze "ginekologicznej" są jakieś dziwne, nietypowe przypadki, ale żeby coś takiego-dla mnie to niewiarygodne i nieprawdopodobne. Jeśli mogę, proszę o literaturę fachową gdzie udokumentowano takie przypadki. I jaka jest "próba" odsetek takich ciąż (potrzebuję dane statystyczne :P ) No to tyle jak coś pisać maila SPASIBA smesna@o2.pl

mozliwa jest ciąża bez wytrysku. poprez płyn który jest wypuszczany przez cewke przed spermą który ma za zadanie oczyścić droge plemniką :P także jak ktos sie lubi tak zabawiać to proponuje lepiej uwarzać :P to by było cos; ciąża bez penetracji i wytrysku :D

Gość smesna
ale ja mówię o ciąży BEZ penetracji czyli BEZ wprowadzenia penisa do pochwy tylko palca z kropelką spermy :)

no ja tez mówie dokładnie o tym samym. i jeszcze dodałem że nie musi w tym uczestniczyć sperma :P

Gość smesna
EEEEEEEeeee ... tak się nie da :P DObra gadanie gadaniem...potrzebuje fachowych dowodów :P i danych statystycznych :P

Gość to poszukaj w necie
korzystajac np z GOOGLE.PL :O albo na FORACH MEDYCZNYCH. tu ci moge powiedziec, ze sa lesbijki, ktore braly sperme zaprzyjaznionego faceta (najczesciej tez geja) i wstrzykiwaly sobie (partnerce) [oczywiscie bez igly zwyczajnie sperma w strzykawce] po czym zachodzily w ciaze.

Gość smesna
To jest niemożliwe-w ślinie plemniki giną natychmiastowo-dziękuję. Proszę dalej...o "fachowe" dane.

ździwiła byś sie. kiedyś jeszcze w technikum przyszła na lekcje jakaś babeczka i gadała o takich rzeczch. mówiła że spodkała sie z przypadkim pary jakiś małolatów któży sie właśnie tak bawili, palce i te sprawy...o nie dostał wytrysku a ona była dziewcią. tylko właśnie (troche to brzydko nazwę) poleciało (zapomniałem fachowej nazwy) substancji czyszczącej cewkę i gotowe, ciąża

Gość smesna
no to jak dużo było tej spermy to i owszem... MNIE INTERESUJE PALEC+Kropla spermy :) BRAK penisa BRAK penetracji :D

Gość smesna
AAAAAAAAAAAAaa preejakulatu? :D NIEWIARYGODNE JEŚLI TO PRAWDA to musi być udokumentowane- to jest wprost nie do uwierzenia :P

w kropli spermy masz z milion plemnikow do zaciazenia wystarczy tylko jeden... chcesz fachowej pomocy i danych ? poszukaj na fachowych forach. proste. I szybciej znajdziesz (ze znajomoscia ang. jeszcze szybciej) niz czekajac az jakis fachowca do spraw zywotnosci plemnikow wejdzie na te forum

tak tak prejakulat, niestety ja ich ginekologiem nie byłem więc owych dokumentów nie mam :

Gość ertwetweyy
Możliwe nawet jest zapłodnienie przez wejście do basenu :classic_cool:

Gość kafeortografus
kenechus (asucheneke2e@interia.pl) ździwiła byś sie. kiedyś jeszcze w technikum przyszła na lekcje jakaś babeczka i gadała o takich rzeczch. mówiła że spodkała sie z przypadkim pary jakiś małolatów któży sie właśnie tak bawili, palce i te sprawy...o nie dostał wytrysku a ona była dziewcią. tylko właśnie (troche to brzydko nazwę) poleciało (zapomniałem fachowej nazwy) substancji czyszczącej cewkę i gotowe, ciąża PEWNIE powiedziała wam to ku przestrodze...żebyście się ORTOGRAFII uczyli a nie myśleli o seksie!! "ździwiła byś" - piszemy łącznie ;/ "spodkała" - ?! "któży" !! i żadna a może nawet MORZE nawet rzadna dysleksja tego nie usprawiedliwia.

Gość smesna
sex w basenie tak ale plywanie w basenie NIE:P oj ludzie.... w kropli spermy jest tylko 5 mln plemników wiec do jajka nie dotrze NIC...no chyba ze matematycznie to ok. 7 sztuk a dolicz sobie jeszcze to ze one byly chwile na powietrzu i musza dodatkowo pokonac 10 cm drogi i sa oslabione w całej spermie ok.350 mln plemników i z tego wszystkiego do jajka dochodzi tylko ok. 500 sztuk MATEMATYCZNIE NIEMOŻLIWE :) W praktyce nie słyszałam o czymś takim no dalej kto ma dane statystyczne i dostęp do książek :)

Gość smesna
apropos tej pani z technikum to ze tak powiem ona TO widziala ze tak pewnie i twierdząco o TYM mówiła :) NIE TO JEST NIEMOŻLIWE....(biorąc pod uwagę co zostało powiedziane) Ciążą z duuuuuuuuuuuuuuuuuuużą ilością spermy z palca absolutnie MOŻLIWA :)

Gość smesna
ech...jestem bardzo niemile zaskoczona. Wszyscy tak straszą biedne dzieci ciąża w ten sposób a tu cicho :) Jak tak dalej pójdzie to chyba pójdę spać i nie policzę próby na statystykę...a taki fajny temat ech....chyba będę musiałą iść do jakiejś specjalistycznej biblioteki-medycznej ale żebym miałą chociaż tytuł i autora...a tak to jestem w D....

Gość kafeortografus
nie dziwię się :) wszak wiedza i niewiedza nie boli i nie skraca życia :)

Gość smesna
Ale dobrze by było mieć jakąś wskazówkę chociaż a tu lipa :) Jak ktoś mi pokaże taki udokumentowany przypadek to mu normalnie 2 piwa duże kupie z sokiem nawet :P Proszę mi pomóc :)

Gość gość
JPSpv4KNjkwyWw52uKlsXAnh