Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaagam

błagam pomóżcie mi na wesele!!! kobitki prosze Was

Polecane posty

Gość blaaaaaagam

mam CZERWONĄ!!!satynowa sukienkę podszyta czarną koronką od dołu i wiazana tak jak gorsety z tyłu czarnym sznurkiem:) jakie butki? i czy kabaretki to za mocno? jaki makijaż? mam jasną karnacje może nawet aż nadto...

Gość blagaaaaaam
dzieki

Gość Caresiatko
Mam dokładnie taka samą:) i buciki wkładam czarne pokryte koronka a makijaż to jest indywidualna sprawa kazdej osoby. Inna ładnie wyglada w skromnym inna z bardziej wyrazistym:) do tego kopertówka i styknie

mysle, ze z kabaretkami bedzie troche za wyzywajaco, zwlaszcza jesli chodzi o kosciol. ja bym ubrala jakies szpileczki, albo czarne satynowe, albo zwykle, lekko polyskujace, ja lubie taki przydymniony, mocniejszy makijaz,ale mam czarne wlosy ... ale skoro masz jasna karnacje to moze mniej wyzywajacy, tylko lekko podkreslajacy

Gość Caresiatko
Moim skromnym zdaniem kabaretki beda za stre do satynowej sukienki. Lepiej ponczochy z szewka z tyłu...skromnie a zarazem sexi

buty to i czarne i czerwone beda pasowac. Ale rajstop nie zakladaj. O tej porze roku, to chyba glupio. Ostatnio bylam na weselu i kobietki nie mialy rajstop. A nawet jesli juz, to ladniej by bylo w jasnych rajstopach, niz czarnych. Moim zdaniem.

Gość blagaaaaamm
dzięki tylko ja musze ubrac rajstopy do takich bladych nog;))) z tym szwem z tylu? hmmmm a kabaretki z malymi oczkami? caresiatko a kiedy idziesz na impreze i jaka? moze idziemy na ta sama;P

Gość blagaaaam
a buty mam czarne...