Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollolllola

Posciel i worek do przedszkola Bielsko

Polecane posty

Gość ollolllola

Witam, mam pytanie do mam przedszkolaków, za kilka dni mój trzylatek idzie do przedszkola, w tym akurat przedszkolu (Bielsko-Biała, na os. Wojska Polskiego) mamy przynieść koce i jaśki w poszewkach plus worki. Może poradzicie gdzie najlepiej kupić taki worek (w nawale pracy całkiem o nim zapomniałam) i jakie wymiary powinien mieć kocyk i poszewka, bo przecież nie takie duze jak dla dorosłego. Mąż był na zebraniu organizacyjnym i oczwiście nie pamięta takich szczegółów:) Z góry dziękuję za podpowiedzi!!!!

Gość ollolllola
e no baby, nie musicie być akurat z mojego miasta:) kto wie niech pisze:)

ja kupilam worek w biedronce, dostaniesz tez na sali np tesco albo real, u nas powłoka na koc ma miec wymiary 90/200cm, do tego jasiek 60/40 z powloczka, koce tam maja, zadzwon do swojego przedszkola to Ci powiedza, bo co przedszkole to inaczej. z tym kocem u nas robi aniby tak ze maja duzy i skladaja na pol wzdłuz, wychodzi wlasnie 90/200. Pamietaj ze musisz jeszcze wszystko podpisac, no i pewnei jakis fartuszek dla dziecka itd, wyprawka to dosc sporo rzeczy.

Gość ollolllola
co do reszty wyprawki to wszystko wiem bo mąż pozapisywał:) tylko jak mial napisane: "koc jasiek poszewki worek" :) bez żadnych wymiarow ani nic no to niewiele mi to dało:) zadzwonie oczywiscie, ale podpisane wszystko mamy, formalnosci itd. tylko zastanawiam sie kiedy mam te rzeczy dostarczyc, bo chyba nie 1go wrz, bo byloby niezle zamieszanie wtedy jakby kazdy rodzic z tym przylecial.

U nas w przedszkolu (nr 40) jest tak ze dajesz koc duży, w poszwie na kołdrę, jaśka, a wszystko pakujesz do poszwy na dużą poduszkę. I po problemie :)

Gość bukaa
Skoro dajesz swój koc, to wymiary poszwy sa obojętne. Po co zadajesz takie dziwne pytania? Daj dziecku takie, jak ma u sibie w łóżku i po problemie. Worki można kupić w sklepach papierniczych, z materiałami, w pasmanetriach i marketach.

Gość ollolllola
zadaję "dziwne" pytania bo od tego jest kafe że jak człowiek czegoś nie wie to moze spytać, zamiast dzwonić po koleżankach. Nawet jak pytanie jest dziwne:) może dla Ciebie to głupie pytanie bo Ty już jakiś czas dziecko posyłasz do przedszkola. Mój mąż był na zebraniu z którego niewiele pamięta:) Pozdrawiam Cię.

Gość folk13
Polecam worki z Drewnianego Guzika, worki mają naszywki z imieniem i nazwiskiem dziecka, duży wybór - drewnianyguzik.pl