Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam i znajde

DO SZUKAJĄCYCH LUB DOPIERO ZACZYNAJĄCYCH PRACE

Polecane posty

Gość Szukam i znajde

Czy w liście motywacyjnym wymieniacie wszystkie firmy w których pracowaliście i obowiązki jakie wykonywaliście ??

Jasne. Zawsze się cos dodaje żeby miec większe szanse. Ja np: napisałem 2 lata kursu tańca toważyskiego, kurs wózka widłowego, rok pracy w muzeum, 2 lata tańca w klubie dla gejów, i uwaga! 5 LAT PRACY W USA !!!!!!! jako czyszciciel szyb samochodowych W NEW YORK!!! niestety nie przyjeli mnie na tokarza powiedzieli że nie ma pracy z moimi umiejętnościami...:)

Gość Szukam i znajde
Fajnie, że masz poczucie humoru ale mi nie jest do smiechu :(.

Gość antepenulitmate
nie wszystkie, nie warto pisać wszystkiego a nuż będą to chcieli wykorzystać w nowej pracy i obarczyć mnie dodatkowym obowiązkiem po godzinach za najniższą krajową

w liscie i cv nie wymienia sie wszystkiego tylko akurat to co moze pomoc ci na stanowisku o ktore sie starasz. czyli np jak starasz sie o prace w biurze to nie piszesz ze masz chociazby to uprawnienie na wozki widlowe czy kurs makijazystki tylko wypisujesz np kursy komputerowe, doswiadczenie gdzie uzywales komputera i czy miales stycznosc z praca z dokumentami. takie rzeczy. nie ma co sie rozpisywac o innych pierdolach bo pracodawca cie wysmieje i nawet do konca nie doczyta tego listu. pisze sie zwiezle i konkretnie. reszte mozesz dopowiedziec na rozmowie.