Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kirkea

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Kirkea

Hej... Mam małe pytanie... W środku lipca wylądowałam w łóżku z moim kolegą. Kocham go (bez wzajemności...;/) od ponad roku, ale normalnie bym tego nie zrobiła... Byliśmy po alkoholu, wcześniej nie miałam żadnych doświadczeń seksualnych. Między nami też nie doszło do stosunku. On pieścił mnie dłonią a potem ja jego ustami. Wiem, że teoretycznie nie mogłam zajść w ciążę przez coś takiego. Ale praktycznie różne rzeczy się zdarzają a ja z reguły mam pecha... Czy możliwe, że jeśli np kilka minut później wymiotowałam wkładając sobie palce w gardło (spokojnie - nie jestem bulimiczką, po prostu miałam tzw. helikopter) a potem się np podcierałam mogłam przenieść jakieś plemniki do pochwy? Miałam wtedy dni niepłodne, byłam dzień po okresie. Ale od tamtego czasu jeszcze nie dostałam miesiączki... Zaznaczam, że wyjeżdżałam dwa razy nad morze, dużo piłam, palę papierosy i ogólnie prowadzę nieregularny tryb życia... Wiem, że wiele osób wybuchnie śmiechem gdy przeczyta moje pytanie i porówna je z tymi zadawanymi w Bravo, myśląc jednocześnie, że mam 13 czy 14 lat... Sama bym się pewnie roześmiała, ale naprawdę się boję... Ja mam 17 lat a on 19. Dostał się na Akademię Sztuk Pięknych, teraz zbiera pieniądze by wyprowadzić się z domu (nie lubi swojego ojczyma).Mnie czeka jeszcze nauka w liceum a później chcę zdawać na Akademię Teatralną... Nie wspominając o tym ze gdybym była w ciąży matka (z która nie mam dobrego kontaktu - do dzisiaj nie wie, że wpadłam pod samochód i myśli, że 1 miesiączki dostałam półtora roku później ni ż w rzeczywistości) na wstępie rąbnie mnie w brzuch a potem wywali z domu...

Gość że też ci się chciało
chciało ci się tyle pisać ? zapewne jesteś w ciąży, ale urojonej czasem mnie dziwi, do czego zdolni są ludzie, żeby tylko zwrócić na siebie uwagę i zaistnieć choćby na forum mogłaś coś lepszego wymyśleć, bo to co napisałaś świadczy tylko o braku mózgu

Gość Panie widzisz i nie grzmisz
Jakbyś zaszła po czymś takim w ciążę to chyba by cię w księdze rekordów umieścili... A ponieważ na 100% nie jesteś w ciąży to zaistniejesz jedeynie w księdze najbardziej pojechanych tematów jakie kiedykolwiek pojawiły się na forum.