Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronOla

sms co napisac do osoby jesli chce odnowic znajomosc??

Polecane posty

Gość makaronOla

nie rozmawialismy kilka tyg a wiem ze bedzie okazja zeby sie zobaczyc bo wracamy do jednego miasta lada tydzien i co mam napisac zeby nieco odswiezyc znajomosc???

Gość sdfasfasadsfas
no to ja mam podobne pytanie. mam gg do tej osoby, nie pisujemy do siebie prawie 2 lata mimo że ciągle mamy status dostępny lub zaraz wracam i ta osoba ma mnie wciąż na liście (plugin do gg tak mówi). :classic_cool:

Napisz " Czesc, co u Cebie bo dawno nie gadalismy? U mnie ( bla bla blaaaa...), niedlugo wracam do (nazwa miasta) , a Ty? Bo tak sie zastanawiam, moze udaloby nam sie spotac na kawie/piwku/soczku i poplotkowac? Pozdrawiam - (imie) " :P

Gość 1234567......
dokładnie ....wystarczy zacząć od tego cześć co u Ciebie dawno nie mieliśmy okazji pogadać ....ja będzie odzew to ok a jak ktoś zignoruje to trudno lepiej się nie narzucać sdfasfasadsfas.....w Twoim wypadku chyba sprawa jest jasna skoro ta osoba jest dostępna na gg i Ty jesteś dostępna to znaczy że ten ktoś nie koniecznie chce z Tobą popisać ale spróbuj napisać zobaczysz pozwodzenia dziewczyny :)

Gość to ja mam pytanie
o jakim pluginie do gg mowisz? chetnie bym tez cos sprawdziła.