Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głosnokrzycząca

czy jesteście zdolni do bezinteresownej dobroci?

Polecane posty

Gość głosnokrzycząca

wierzę, że tak :) czy możecie w takim razie wypełnić dla mnie ankietę do mojej pracy magisterskiej? :) można ją ściągnąć stąd: http://wyslijto.pl/plik/breepcby2i i odesłać na maila, który jest w niej podany :) dziękuję :) 🌻

Gość głosnokrzycząca
jest tu kto?

Gość głosnokrzycząca
ooo dzięki Ci, a już prawie stracilam wiarę w ludzi :)

Gość głośnokrzycząca
jupiiii :D dzięki bardzo, dziewczyny :) i jeszcze mi topik do góry podnosicie, SUPER! :)

Jasne kiedyś dałem się dobrowolnie ugryźć pszczole mnie to bolało a pszczoła popisała się na oczach przyjaciół...:)

Gość vxbfdgh
cos pozno na pisanie pracy mgr :P wrzesien za pasem :P

Gość głośnokrzycząca
niee, persymona, wszystko ok ;) 18 dobrych ludzi na kafe... od godziny 17. niezle :)

Gość głośnokrzycząca
wiem, że późno :) ale lepiej późno niż wcale. jeśli nie zdążę do września, to obronię się w październiku :) pozytywnie trzeba myśleć :D

Gość chetnie bym wysłala wypelnioną
ale mam zastrzezenie - z zasady nie podaje swego adresu e mail nieznanym ludziom ( a wyswietli go poczta). Mysle,ze nie ja jedna - więc moze inny sposob przekazania ankiety?

O NIEEEE!!!!!!! dzwonie na pogotowie może jeszcze ją uratują (a ty sie nie skapłaś że właśnie chciałem żeby ktoś to napisał)...:)

Gość vxbfdgh
wiem ze pozno, sama mam do napisania ponad 30 stron, :P

Gość głośnokrzycząca
gdybym miała miejsce na jakimś serwerze FTP, to coś bym zdziałała w kwestii wrzucania ankiet bez ujawniania maili, ale nie mam :( i jedyne co mi tu przychodzi na myśl, to albo założenie sobie jakiegoś fikcyjnego maila (takie rzeczy czasami się przydają ;) ), albo wrzucenie wypełnionej ankiety do jakiegoś serwisu typu właśnie wyslijto.pl - tyle, ze wtedy każdy będzie miał przez te parę chwil dostęp do wypełnionej ankiety.... jeśli ktoś ma dużego stracha przed ujawnieniem swojego maila, to trudno, nie będę nalegać :) vxbf.... - no to ja mam troche więcej, ale póty życia, póki nadziei, tak więc zaciskam zęby i walczę :D

Gość głośnokrzycząca
dzięki, abecadło :) jak kiedyś zapragniesz być magistrem, to daj znać, może też Ci się przyda jakaś drobna pomoc ;) (wysłałam)

Gość vxbfdgh
czesc ankiet mozesz powypelniac sama :P na ile ci sil starczy, mnie to by kurwica trafila jakbym miala udawac ze to rozni ludzie wypelniali i zmieniac odpowiedzi, np w 30-40 ankietach no ale moi znajomi tak robili i nikt sie nie skapnal, bo i jak :P

Gość głośnokrzycząca
wypełnię jedną za siebie i starczy, jak będzie za mało, to najwyżej troszkę zawyżę próbę - procentowo będzie wszystko wyglądało tak samo, tylko ilości będą inne ;) ale to w ostateczności, póki co nie ma takiej potrzeby... posiedzę tu jeszcze trochę, popodciągam topik i zobaczymy co z tego wyjdzie ;) póki co udało mi się zebrać tyle ankiet, ile wymagał mój promotor, ale dla mnie to mało :P przy licencjacie miałam większą próbę, więc mgr nie może być gorsza

Gość głośnokrzycząca
no, mojego maila już masz, więc jakoś dmay radę :D

Gość głośnokrzycząca
Kaamilaa - dziękuję :) abecadło - no i prawidłowo, tam faktycznie jest 26 pytań!! :)

Gość oooo teraz juz lece
nie mam czasu nic otwierac ani sciagac, ale jak przeslesz mi na maile to jutro bardzo chetnie i odesle napewno:) agiemba@gazeta.pl mozesz tez do mojego meza;P keliskalar@wp.pl

Gość głosnokrzycząca
adenozynotrójfosforanowa - ślicznie dziękuję! :) abecadło - dziwne to. może to jakaś niezgodność wersji worda? albo kodowania?