Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanuskaa89

do dziewczyn biorących tabletki anty!

Polecane posty

Gość aanuskaa89

Hej Dziewczyny, mam pytanie, ponieważ biorę tabletki antykoncepcyjne Harmonet już prawie rok, od października. Dzisiaj wieczorem wzięłam ostatnią, z opakowania i w niedziele powinnam dostać okresu.. Jednak zauważyłam dzisiejszego dnia, że strasznie bolą mnie sutki a także miałam dziwne plamienie na bieliźnie.. Czy to normalne?? Biorę już prawie rok i organizm powinien się przyzwyczaić... Możliwe, że to plamienie miałam po stosunku, jakieś obtarcie lub coś... Ale martwię się, boję się, żeby nie była to ciąża..

mi sie takie cos czasem ze stresu działo, nawet po roku brania pigulek..no ale sutki mnie nie bolaly..moze zrob test?

Gość aanuskaa89
możliwe, że mi się trochę poprzestawiało, bo byłam przez 12 dni nad morzem, zmiana klimatu, trybu życia itp. Poczekam do niedzieli i jak nie będzie okresu to zrobię test..

Gość KAJA PE
WITAM!!!MAM PYTANIE Z PODOBNEJ SERII , WCZORAJ BIORĄC TABLETKĘ ZAUWAŻYŁAM , ŻE NIE WZIEŁAM TABLETKI WTORKOWEJ, NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO ALE STAŁO. DZIWNE JEST TO, ŻE OD WTORKU TEŻ MAM BRĄZOWO-CZERWONE PLAMIENIA , NORLMALNIE JAKBY OKRES. NIE WIEM CO TERAZ , CZYTALAM ZE JAK SIE ZAPOMNI TABLETKI W OSTATNIM TYGODNIU TO ZEBY 7 DNI PRZERWY ZROBIĆ (ALE DOPIERO DZIŚ PRZECZYTAŁAM I WZIELAM WCZORAJ TABLETKE NIEPOTRZEBNIE) PROSZĘ O PORADĘ :) CZY BRAC NORMALNIE DO PIĄTKU JAK ZAWSZE (I ZOSTANIE 1 TABLETKA) CZY ODSTAWIĆ DZIŚ , EH NAJGORSZE ŻE CZEKA MNIE 2 OKRES HAHA POZDRAWIAM

Gość MMMery
Dziewczyny napiszcie mi jak mam zacząć brać tabletki.

Gość KAJA PE
ZACZĄĆ OPAKOWANIE Z 1 DNIEM OKRESU, BRAĆ DO KOŃCA I ZROBIĆ 7 DNI PRZERWY . PO PRZERWIE ZNOWU ZACZĄĆ OPAKOWANIE I TAK W KÓŁKO :) TYLKO NIE ZAPOMINAĆ TABLETKI TAK JAK JA:(