Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katamataryntkaa

Napady paniki.Czy to nerwica.????????

Polecane posty

Gość katamataryntkaa

Siedze w domu.Ogladam tv.Jest wszystko ok ale po chwili mam jakies napady paniki.Cala sie trzese, chodze po calym mieszkaniu.Zaparzylam sobie melise, niewiem moze pomoze.Usnac nie moge.Niewiem ale takie stany mam czesto i lapie mnie poznym wIeczorem.Nagorsze ze mieszkam sama i mam tgo dosc samotnego mieszkania.

Gość idz do psychologa
nerwica sama z siebie nie ustąpi a na codzień nie przesadzaj z ilością wypitej kawy, łykaj suplement z manezem i witaminami z grupy B, to wzmacnia sytem nerwowy, poprawia ogólnie nastrój

Gość self destructive little girl
kup sobie coś uspakajającego, ziołowego może

Gość upiiip
Mam to samo, ja zazwyczaj masuję to hm. miejsce, gdzie jest przerwa między kciukiem, a palcem wskazującym. Tam się tabake sypie, pieprzy przy alkoholu. itp.

Gość katamataryntkaa
Ja ja cche normalnie zyc.Bez tych atakow.Ten stan mam od 4 lat, myslalam ze juz jest ok ale znow to wrocilo i to ze zdwojona sila.Niedaje sobie z tym rady.Przez to niemoge normalnie funkcjonowac.Mam tylko to jak jestem sama jak nocuje u mnie moj facet to jest wszystko ok.Dlaczego???????

U mnie też się lęki nasilały jak byłam sama.Było do tego stopnia kijowo,że przygruchałam sobie współlokatorkę.Kota po prostu dostawałam.

Gość katamataryntkaa
Z tego wszystkiego nie moge zasnac.Zaraz normalnie zwariuje.Wypilam melise az 3 herbatki zrobilam i wypilam.Moj facet spi, ale u siebie wdomu.Telefon jak wzykle wyciszony i moglabym tak pol nocy dzwonic i by nieodebral.A gdybym potrzebowala jego pomocym niemamm co liczyc o tej porze.