Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rider of the storm

wasza reakcja na taką akcję kobiety?

Polecane posty

Gość rider of the storm

jak byscie zareagowali gdyby dziewczyna po rocznym udanym związku chciała tak z pół roku przerwy by zobaczyc czy milosc przetrwa i(jestem jej pierwszym) i jak to jest byc z kim innym i czy naprawdę jestem tym ktorego pragnie najbardziej

zgodzilabym sie. pod warunkiem,ze jesli mi milosc przejdzie to nie bedzie miala do mnie pretensji. serio,jesli ona tego chce to nie mozesz nic innego zrobic,jak zgodzic sie...inaczej tak czy owak,nawet jesli ona zostanie,bedziesz na zawsze ponizony i zwiazek sie posypie. a tak,pewnie tez sie posypie,ale zostanie ci nienaruszona duma. wiem,teraz masz pewnie dume w d..pie,ale uwierz,po wszystkim to wlasnie ponizenie boli najbardziej i najdluzej..

nie znam sytuacji, nie znam jej powodow -wiec ciezko ocenic, ale mi to wyglada na zaslone dymna i szuka powodu.....aby ladnie kopnac cie w dupe 1 opcja -zapalic ci sie powinna czerwony alarm 2 opcja-pani juz podziekuje

Gość Ale bez sensu
Jak się ludzi rozstają to rozstają i koniec, a jak się kochają to są ze sobą i nie robią przerw na pobzykanie się z innymi, a partner na półkę i niech czeka na swoją kolej.Co ty lalka jesteś? Dziewczynka pobawi się innymi zabawkami i wróci? Chore.Powiedz żeby szła w cholerę jak jej nie pasuje i cię nie kocha.

wczuwając się w Twoją sytuację: powiedziałabym, że się nie zgadzam i że jeśli chce odejść to na zawsze, nie ma powrotu. to ją zmusi do zweryfikowania swoich uczuć, zastanowienia się na czym (kim) zależy jej naprawdę. w życiu nie zgodziłabym się na bycie furtką awaryjną - "jak jej nie wyjdzie z tym drugim to wróci do mnie". myślę, że prawdopodobnie jest jakiś "drugi" na horyzoncie

Gość zielonaaaaaaaaaaaa
ile ona ma lat? takie pomysly ...niech zdupcza bo i tak cie predzej czy pozniej oleje... bez sens w ogole co ona wymyslila:o