Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzieć mu czy nie

Powiedzieć mu, że się zaręczyłam?

Polecane posty

Zdradzał mnie, okazując mi to. Ja go zdradzałam nie dając po sobie poznać z miłością mojego życia. Poznaliśmy się 3 lata temu. nie potrafiłam jednak od niego odejść, on ode mnie też nie. Nie potrafiłam mu się jakoś przyznać, że kocham innego. robiłąm wszystko aby do niej odszedł bo sama jakoś nie mialam odwagi. po wielkiej kłótni rozstaliśmy się. on poszedł do niej a ja do niego. jednak miałam tak duże wyrzuty sumienia, że pokazałam mu, że cierpię bo nie chciałam żeby do mnie kiedykolwiek wrócił. później zaczęliśmy się nawzajem nakręcać. i doszło do dziwnej sytuacji. minęły 2 miesiace po rozstaniu. tydzień temu się zaręczyliśmy. co zrobić, by go to zabolało? bo już nie mam wyrzutów sumienia - tylko czuję pogardę do tego osła bo chyba trochę za bardzo pokazałam te wyrzuty sumienia.

Gość Żeby go zabolało
to z całej siły uszczypnij go w dupę. naprawdę jesteś głupia. Żal tylko twojego "narzeczonego" no ale chłop jest dorosły, wziął mendę to będzie pokutował.

ale mój narzeczony wiedział, że ja jestem z tamtym. dopiero zaczęliśmy się spotykać na nowo jak tamten związek był już zakończony. on na mnie czekał. nie sypiałam z obydwoma. po prostu nie potrafiłam się z tamtym rozstać. nie wiedziałam jak.