Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Menel spod kartona

Potrzebna pomoc i to szybko!!!

Polecane posty

Rzuciłeś kubkiem 56,55 zł w Bronek_Poznanski's! Rzuciłeś kubkiem 34,11 zł w Pavulonik_Fan's! Bronek, no chyba jaja sobie robisz, co to koorva jest?! :O

:D Widze, ze tu akcja juz od rana toczy sie! Ja juz mam dosyc datkow na dzis. Pavulonikowi jeszcze kilka zostalo. Oczywiscie za wszystkie dziekuje. A linki wkleje jak zwykle o polnocy, jak bedzie juz mozna wrzucac nowe datki do kontenera. Ale pazerny jestem na ta kase. ;) Pozdrawiam. 🌼 dla Ike, pieknej kobiety i 🖐️ dla MS, tajemniczego bubla. :D

widzisz Ms bubel jesteś z kim ja się zadałam:D

swoją drogą zastanawiające bronek gdzieś dorabia na boku skoro on ma pełną puszkę a kolega nie i wyszło szydło z worka jaki to nasz bronek jest koleżeński.......

Musisz się postarać, awansować albo coś... ja???????????????????????????? a to ja jestem rodem z "made in china" ?

"ja???????????????????????????? a to ja jestem rodem z "made in china" ?" - ale wiesz... no w sumie wejdziesz na salony jako pani bublowa...:)

Gość Masz ode mnie
I co my teraz będziemy robić, jak nie ma w co już dzisiaj klikać ? :O

Gość Rzut za .........
Rzuciłeś kubkiem 72,77 zł w Bronek_Poznanski's! Rzuciłeś kubkiem 35,31 zł w Pavulonik_Fan's!

Gość Chanel-mademoiselle
Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 72,43 zł w Bronek_Poznanski's! Profil Bronek_Poznanski Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 34,39 zł w Pavulonik_Fan's! Profil Pavulonik_Fan

Gość prosze menelu
Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 95,48 zł w Bronek_Poznanski's! Profil Bronek_Poznanski

Gość Chanel-mademoiselle
Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 79,83 zł w Bronek_Poznanski's! Profil Bronek_Poznanski Dziękuje Rzuciłeś kubkiem 36,94 zł w Pavulonik_Fan's! Profil Pavulonik_Fan

Gość Ja ........
Rzuciłeś kubkiem 86,78 zł w Bronek_Poznanski's! Rzuciłeś kubkiem 39,95 zł w Pavulonik_Fan's!

Gość i ........
Rzuciłeś kubkiem 80,34 zł w Bronek_Poznanski's! Rzuciłeś kubkiem 37,03 zł w Pavulonik_Fan's!

a mi się chyba kasa kończy sądząc po datkach:D