Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waska

czym go rozczulic

Polecane posty

Gość waska

w weekend mamy 3 rocznice chcialabynm zrobic cos wyjatkowego, czms go zaskoczyc i rozczulic, jakies pomysly?

Gość waska
ale jak gdyby tak odbiegajac od seksu bo to napewno tez bedzie

Gość waska
trudno mi powiedzie o czym marzy bo gdy pytam to mowi ze wszystko ma...

Gość waska
myslalam o czyms co upewni go w tym ze mocno go kocham i ze jest wspanialym facetem.umowilismy sie ze ne kupujemy prezentow tylko czyms sie mamy zaskocxzyc

Gość waska
myslalam wlasnie zeby cos ugotowac albo upiec potem zabrac gdzies gdzie bedzie romantycznie otworzyc szampana i...pokazac seks z troche innej strony..tylko sek w tm ze to dorosly i konkretny facet nie przepada za romantycznym pitu pitu

Gość waska
tylko kiedys cos tam napomknelam o seksi majteczkach itp to powiedzial ze jakos szczegolnie go to nie kreci...no chyba ze ameryckie policjantki ktore ostatnio byl na gieldzie samochodowej...jak wyglada taki stroj?

Gość waska
o ku...te z gieldy byly seksowniejsze

Gość zrób mu loda

Gość waska
zrobienie loda tez mi zaskoczenie.loda ma kiedy chce

Gość waska
to go tak nakrecilo bo jest fanem motoryzacji a i za laskami tez sie mondzioł oglada.z tego co mi mowwil to mialy szpilki ciemne okulary koszule z dekoltem i krociutkie spodenki...

Gość waska
kant dupy jetes niezastąpiona;))))

Gość waska
kurcze tylko czy ja bym sie odwazyla..podoba mi sie to niesamowicie...a jak sie bezie smial

Gość waska
troche sie obawiam bo kiedys mu o tym mowilam to uslyszalam rybcia bez przesady a poza tym mam troche nadprogramowego ciałka i nie jestem seksbombom, czasem mam wrazenie ze podoba mu sie tylko moja buzia a reszta go nie podnieca

Gość waska
taki stroj bym skompletowala bo na poczatek te gotowe to zbyt hmmm oswazne tylko zonk z czapka...;(

Gość waska
znaczy sie nie jetem jakas gruba tylko jakos zle zbudowana..nogi mam niezgrabne te kolana i wogole.brzuszek ptrawie plaski zaznaczona talia maly biust

Gość waska
szorty i koszule tez mialam na mysli;)tylko ta czapka?kajdanki itp to juz zaden problem

przeciez to twoj facet nie bedzie sie smail:) zobaczysz kazdy tak gada -koyus nie przesadzaj- ale tak naprawde chcailby takie cos przezyc:) a y bys nie chciala zeby twoj facet przebral sie w jakiegos sexownego policjanta:) ja bym chciala hehehe

Gość waska
laseczki jestescie swietne;) pewnie ze bym chciala,nawet nie musi sie przebierac niech przyjdzie do lozka w swoim roboczym stroju, ale on jest na to zbyt leniwy zbyt konserwatywny nie wiem, ale mam nadziejie ze jakis siabel w nim siedzi

Gość waska
hehe bede ostro kombinowac;)jakos musi to byc..najwyzej bedziemmy mieli sie z czego smiac