Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinowa sprawa

kobietyki co byscie chcialy dostac?

Polecane posty

Gość urodzinowa sprawa

w weekend ise do kolezanki na 25 urodziny, nie wiem co kupic. ogranicza mnie tez kasa, stac mnie na cos do 20 zl.( z reszta nigdy nie robimy sobie drogich prezentow). Bielizna odpada (za droga, poza tym nie znam jej rozmiaru) radzcie.

Gość za 20zł możesz kupić
- błyszczyk do ust np. Rimmel taki w tubce - znakomity. - bukiet kwiatów - bombonierkę - ramkę na zdjęcie - tusz do rzęs jakis tańszy - do 20zł da się kupić - balsam do ciała lub pachnące masło do ciała - polecam Dove supreme, świetne, pachnące, za 18zł 300ml - kolczyki, bransoletkę

a jesteś facetem czy kobietą?

śiweczka zapachowa, jeśli ona lubi, też może być.

Gość urodzinowa sprawa
jestem kobieta. z kosmetykmi jest tak, ze ciezko trafic, ona sie nie maluje a gdy sie maluje to od wielkiegi wyjscia. a z kolorem blyszczyka trzeba tez trafic :)

ten Rimmel to może być taki neutralny o nazwie SUGAR! nr chyba 150.

Gość urodzinowa sprawa
sluchajcie zastanawiam sie nad jakims kwiatkiem w doniczce, jaki bylby najodpowiedniejszy na taka okazje?? mozna to jakas biedronka przyozdobic. albo ciete kwiaty np roze i do kazdego kwiatka wpiety lizak, zeby bylo zabawnie.

Gość urodzinowa sprawa
pojde dzis do rozmana zobacze co maja

Gość za 20zł mozesz kupić
kwiat w doniczce fajna sprawa. Może być też sam wielgaśny lizak. abo fajny kubeczek, szkatułka na biżuterię - np. bambusowa. W rossmanie sa te błyszczyki i kosmetyki, o których pisałam. zerknij też tam na kolczyki i bibeloty do ozdoby domu. Jakby co zawsze moze być kwoatek doniczkowy, jak koleżanka lubi.

tak, z tej gazetki promocyjnej moze być -dezodorant Celine Dion - mleczko do ciała Loreal - kosmetyczka tuba - maskara maybelline - zestaw szkatułek - ramka na zdjęcie lub zestaw trzech ramek. no i pomyśl o biżuterii!!

Gość urodzinowa sprawa
nad maskara mysle :) ktora lepsza rimmel czy maybelline? (osobiscie uzywam maybelyne ale moze rimmel jest lepsza?)

ja używam rimmel sexy curves. nie skleja rzęs ma elastyczna szczoteczke. Nie polecam rimmel Mousse, bo szybko wysycha, osypuje sie i robi grudki. Z maybelline nie miałam do czynienia. generalnie im prostsza maskara, tym lepsza w użytkowaniu dla mnie.

Gość urodzinowa sprawa
na promocji nie ma tych o ktorych piszesz jest zolta maybellyne, rimela volume flasch.... ta z rimela lepiej sie prezentuje

Rimmel volume flasz też moze być. w ogóle maskary rimmela nei są bardzo drogie, zobaczysz w rossmanie.

Gość urodzinowa sprawa
ok czyli albo maskara albo bukiet. z bukietow jakie ciete kwiaty wchodza w gre?

Gość za 20zł mozez kupić
frezje, małe gożdziki, różyczki.

Gość mascara maybelling zolta
jest naprawde dobra, pogrubia rzesy i troche wydluza. lepsza od volume x5 kosmetyki rimmela jakos mnie nie przekonuja. pozyczalam 2-3 tusze rimmela od kolezanki i zaden mi nie pasowal. najgorszy byl ten z grzebyczkiem :P cienie sa suche i sie nie trzymaja, roz peka po mcu uzytkowania :P maybelline ma lepsze jakosciowo kosmetyki co do kwiatow, ja bym sie ucieszyla ze slonecznikow :) oryginalne przynajmniej. a tak z drozszych (moze zloz sie z kims) to orchidea w doniczke. orchidee sa najpiekszniejszymi kwiatami jak dla mnie

Gość urodzinowa sprawa
super, bardzo wam dziekuje.

z drobiazgow to ostatnio kupilam kolezance zel pod prysznic o zapachu truskawki, nie pamietam co to za firma ale na nakretce mial przekreslony noz i widelec zeby go nie zjesc ;) pachnial pieknie i byla bardzo zadowolona moze byc tez jakis fajny peeleing albo cos do kapieli

Gość urodzinowa sprawa
wlasnie mi sie przypomnialo ze ona lubi jakies kulki do kapieli.