Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alessandra12345

Poznac kogos...

Polecane posty

Gość alessandra12345

Witajcie, Od długiego czasu jestem sama.. chciałabym w końcu kogoś poznac..ta samotnosc mnie zabije.. mieszkam sama.. nie mama do kogo buzi otworzyc.. a przychodza takie chwile smutku i zalu do samej siebie.. ze to moja wina.. nie otwieram sie na ludzi.. malo wychodze z domu.. ale to za sprawa tego, ze mam niewielu znajomych. Niedawno przeprowadzilam sie do nowego miasta i jestem tutaj sama.. do klubow samej nie mam zupelnie ochoty wychodzic.. wiem, że to glupie takie narzekanie.. ale ja naprawde nie mam wizji na to jak moglabym w koncu zmienic moją sytuacje.. jesli chodzi o internet to niestety wiele razy sie zawiodlam i zostalam oszukana wiec odpada... jestem kobieta zadbana i ponoc niebrzydka ale to kwestia gutow.. wiem, ze wyglad nie jest kluczem do sukcesu.. tylko pewnosc siebie i umiejetnosc nawiazywania nowych znajomosci.. a ja zupelnie nie umiem w tym kierunku nic zadzialac.. prosze o jakies porady..

Gość alessandra12345
Ja nie dosc, ze miaszkam sama to w zupelnie obcym mi miescie..

rady tu raczej nic nie pomoga jak sie za bardzo wyluzujesz to poznasz luzakow jak nie bedziesz soba czyli bedziesz grac zeby kogos poznac to ten ktos pozna zupelnie kogos innego samo przyjdzie nie przejmuj sie