Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arnikas

Proszę u chwilę uwagi!!

Polecane posty

Gość Arnikas

Po co ten topik , żeby uświadomić coś wszystkim tu piszącym. Większość topików jest w stylu czy to ciąża....zauważcie że w większości przypadkach okazuje się że przychodzi okres i panika się kończy. To forum to jeden wielki śmietnik. Rozumiem tematy staram się o dziecko, jestem w ciąży czy pytanie jaka wyprawka dla małego, na co uważać w ciąży, czego nie robić. Oki takie tematy są wporządku ktoś może nie wiedzieć a ktoś może coś poradzić. Ale tematy dostałam okres ale wcześniej uprawialam petting czy może jednak jestem w ciąży doprowadza mnie do szału. Sama staram się o dziecko ale nie zakładam codziennie nowych topików czy boląca ręka może oznaczać ciąże. Opanujcie się kiedyś można było coś ciekawego poczytać teraz nie ma. Ja jak mam jakąś wątpliwość wyszukuje tematu który mnie intereduje i już

Gość hehe i do tego
Jeszcze na wstępie dziewczyny zapewniają, że forum czytały, ale ich przypadek jest indywidualny i czy jednak to może byc ciąża, po czym czyta sie te samą historie co zwykle:/

Gość dusia555
to prawda,same głupoty......ja też należę do grona starających się o dziecko ale na siłę nie wyszukuję objawów ciąży ,szczególnie przed miesiączką a jeżeli już to szukam tematu, który jest z tym związany a nie zakładam nowego bo to bzdura////

Gość Arnikas
dokładnie odnoszę wrażenie że te głupoty piszą same małolaty. Pozatym wkurza mnie bo naprawdę wśród tych śmieci ciężko jest znaleźć wartościowe tematy

drogie dziewczyny to jest forum, kazdy ma prawo zakladac tyle postow ile mu sie podoba a jak sie komus nie podoba nie musi tego czytac tak naprawde, same stwarzacie sobie problemy. Jesli uwazacie ze te tematy sa nudne to badzcie oryginalne i zalozcie naprawde ciekawy temat!

Gość Arnikas
rewelka chodzi o to że ostatnio trudno cokolwiek tu czytać a bardzo lubiłam do tej pory. Bo zaczynam czytać jakiś top na początku jest co czytać a później 100 pytań z typu czy przez majtki można zajść w ciąże. amrtwi mnie to jak mało inteligetne robi się nasze społeczeństwo. ja jak miałam z 15 lat wiedziałam skąd się biorą dzieci

Gość ulasek
ale wredne oczyska,a jakie wory pod nimi i te zmarszczki jak pole orne;-)

Gość Arnikas
hehe aż tak to nie