Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbb2

ile razy w ciągu nocy wstajecie do Waszych kilkumiesiecznych dzieciaczków

Polecane posty

Gość Sandarynka
mój synek mam 8 miesięcznie i śpi całą noc . jak miał już 4 miesiące to przesypiał ładnie całą noc , czasami tylko obudzi się ale to sopdadycznie jak nie zje wieczorem butli mleka bo nie chce

Gość ja wstawalam
od 3 razy we zwyz przez rok, po roku 1-2 razy

Synek - prawie 10m-cy - nie wstaję ani razu :) mały śpi non stop około 11h ... Tak jest od około 4-go miesiąca, ale już od początku ładnie spał :) Znowu moja sądiadka - dziecko 2m-ce młodsze od mojego i wstaje do niego co 30, 40 minut i tak przez całąąą noc.

5 miesiacy - wstaje 2-3 razy w ciagu nocy . Pomimo zageszczanie ostatniego posiłku widocznie taka jej uroda.

jak ja wam zazdroszcze... moj synek ma 1,5 roku i moze z 3 razy przespal cala noc a tak to wiecznie sie budzi placze... wyrzuca smoczka przez sen i w ryk itp.... poprostu masakra!

Gość to może
spróbuj spać razem z nim? Dziecko zadowolone, a mama wyspana:)

Gość bbbbbbbbb2
kubusiowa - niestety mam to samo

no problem polega w tym ze on nie chce z nami spac i sie buzdzi, placze itp... juz normalnie rece mi opadaja jak slysze ze 4 miesieczne dziecko potrafi przespac cala noc a moj 18 miesieczny syn nie! Mam nadzieje ze to minie bo juz jestem u skraju wytrzymalosci

Mój prawie 4 miesięczny budzi się 2 razy,do 2 miesiecy budził sie kilkanaście razy,nagle mu przeszło.Za to starszy pierwszą całą noc przespał jak miał 2,5 roku,budził sie po kilkanaście razy.Teraz ma prawie 3,5 roku i całą noc czasem prześpi,ale na ogół budzi się z raz czy dwa.Także różne dzieci są.