Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka55555

Tabletki Anty

Polecane posty

Gość myszka55555

Czy ginekologmoze przepisac 16-latce tabletki antykoncepcyjne?? Czy potrzebna jest doi tego zgoda MAtki?? jak to jest??

Gość może i nie jest potrzebna
może przepisać i zgoda nie jest potrzebna

Gość może i nie jest potrzebna
to podaj proszę podstawę prawną :)

nie wiem jak jest z prawem, ale faktycznie niektórzy ginekolodzy nawet przyjmować nie chcą bez zgody rodzica:O

Gość myszka55555
A co mam mu powiedziec?:D

Gość 1234567......
ja też uważam że zależy od ginekologa ...teoretycznie współżycie z 16-latką nie jest już karalne :) może wybierz ginekologa kobietę powiedz jej prawdę i zobaczysz czy zgodzi się przepisać czy nie ?

Gość myszka5555
u gina bd 1 raz jesli zdecyduje sie pojsc;p jestem strasznym tchorzem z moim chłopakiem wspołzyje oddłuzszego czasu zawsze sie zabiespieczalismy prezerwatywa+stosunkiem przerywanym. czy jezeli bede chciala te tabletki to bedzie mnie jakos badac ze zauwazy ze nie jestem dziewica??

po pierwsze "bd"---- zbawiło by cię te dwie literki wiecej jakbyś pisała całymi słowami?? po drugie "jestem strasznym tchorzem z moim chłopakiem wspołzyje oddłuzszego czasu zawsze sie zabiespieczalismy prezerwatywa+stosunkiem przerywanym" to średnio tchórz z ciebie jak współżyjesz zabezpieczając się stosunkiem przerywanym, który nie jest żadnym zabezpieczeniem. po trzecie "to bedzie mnie jakos badac ze zauwazy ze nie jestem dziewica"- ty sobie jaja robisz?? a po czwarte, zajrzyj do słownika ortograficznego, jeśli wiesz co to

Gość myszka5555
chyba zle zrozumialas to conapisałam uzywamy prezerwatywy nawet jak on ma prezerwatywe to i tak 'nie konczy we mnie wiec moze zamiast pouczac innych czytaj ze zrozumieniem??

Gość ulala***
Ja bylam w wieku 16 lat i chodz lekarka byla starej daty do tego bardzo nie mila i potraktowala mnie przedmiotowo (bylam pierwszy raz) to przepisala mi te tabletki. Mysle ze nie bedziesz miala z tym wiekszych problemow 🖐️

Gość myszka5555
dziekuje bardzo zapomoc :)