Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym byc zwykła...

Moja uroda, moje przeklenstwo...

Polecane posty

Nie wiedziałam gdzie o tym napisac a musze wylac to co leży mi na sercu.. Zacznę od początku, zawsze się wyróżniłam chociażby nawet wzrostem 180cm, ale to już nie w tym problem, wyróżniałam się urodą, jestem ładna i dlatego ludzie Dziewczyny mnie nie lubiły. Za to faceci uwielbiali, i jest tak do dzisiaj, choc juz mam rodzine, dziecko, meza. Od szkoły jak pamietam na samo wejscie przywitała mnie grupa chłopako, bylam zestresowana, dziewczyny lustrowały mnie oczami i miały miny jakby miały mnie zabic. Przez całą szkołe unikałam facetów, chciałam miec kolezanki, nie ubierałam się jak one w spódniczki itp, poprostu jeansy bluzka i ok. Chociaz nawet w tym wyglądałam za dobrze jak dla nich. Wkoncu znalazła sie dziewczyna, moja przyjaciółka wszedzie chodziłysmy razem, czas szkoly minal szybko. Zaczal sie okres pracy, nie zostałam przyjmowana nigdzie tam gdzie szefem była kobbieta dziwne? Ale gdzie szefem był facet owszem, za to współpracownice nie szczedziły docinkow. Nie wytrzymałam psychicznie odeszłam. Wpadłam w wir internetu, czatów. I na czacie poznalam mojego meza, szukalam kogos dla kogo nie bedzie najwazniejszy moj wyglad, tylko co mam w srodku. Czy on taki jest pół na pół wiadomo jak to jest. Najbardziej przykre jest to ze i tak sobie nie radze, boje sie ludzi, jak mnie beda oceniac...

Gość ewelao
Wrzuć foto :)

Nie chce pokazywac zdjęcia, napewno nie na forum zresztą, opisałam tylko to co mnie boli, nie muszę czytac kto co sądzi o mnie, już za dużo sie wysłuchałam. Więc przepraszam was ale zdjęcia nie pokażę.

Ten link to nie ja wysłałam, ktoś się podszywa :o

Gość ifdrdf
Ja pewnie ejstem troche mlodsza od Ciebie, ale rozumiem Cie bo mam podbnie ... choc wcale nie uwazam, ze ejstem ladna. Do tej pory mam malo kolezanek, od kolegow sieodizolowalam, ze zwzgledu na zazdrosc wlasnego chlopaka. Zawsze mezczyzni ladniejs ie do mnie usmiechaja niz kobiety, no i fakt jest taki , ze z chloppakami lepiej sie dogaduje ... chcialabym to zmienic, ale nie ylko ode mnie to zalezy ...

Ja siebie też nie uważam za bóstwo, jestem jaka jestem tego nie zmienie. Oczywiście że sie wszystkim nie podobam, nie ma chyba takiej osoby na świecie która by się wszystkim podobała. Nie napisałam tego postu by ktokolwiek mnie oceniał, bo tak jak napisałam mam dosc ocen. Co do workowatych rzeczy, takich nie ubieram, ale też nie zakładam takich kobiecych które bym chciała. Jedynie dla męza, lub jak z nim wychodzę, sama nigdy. Nie chcę się narazac na przykre docinki.

Gość moim zdaniem nie uroda
jest twoim problemem a SŁABA PSYCHIKA!

Gość ifdrdf
w liceum mialam paczke dziwczyn i chlopakow, zawsze 3malismy sie razem, ale potem dobiajly mnie glupie docinki dziwczyn. Ze wygladam jak wieszak, ze nie mam cycek, ze to, zetamto ...ze ja to dziwna jestem i niemadra ... Tak i zawsze tak ejst, ze jak widzi ktos kogos ladnegoto zawswsze ten ktos musi byc glupi ;] jakos tsralam sie przezyc liceum ... Udalo sie . Do tej pory mamy ze soba kontak, jednak ja staram sie jak najmniej z nimi spotykac, nie zwierzac sie ... Ostsnio same zaczely rozmowe, przyznaly , ze mimo tego, ze jestem b, szczupla, pasuje to do mnie i kazda z nich mi zazdrosci . Powiedzilam im o moich uczuciach itp. Gdy doszlam do domu zastanowilam sie co ja robie ... Tyle ile one mi naublizaly itp. to wcale nie sa kolezanki. Teraz widze siez nim od czsu do czasu. Malo o mnei wiedza, nie chce by wiedzily wiecej ...

Tak masz racje psychika już dawno mi siadła, Tobie też by siadła po tylu latach słuchania że coś zawdzięczasz tylko i wyłącznie urodzie, ze ludzie Cię nie nawidzą bo jestes ładniejsza, a może nawet wywżaszasz się bo tak wyglądasz. Nie dają Ci szansy na poznanie się, oceniają Cię w przeciągu pierwszych chwil, i do końca masz przylepioną karteczkę, a nie daj Boże żeby jakis facet uśmiechnął się do Ciebie a nie do tych osób to już wogóle masz krechę po całej osobie.

Gość kurde nie kukam
zamiast sie cieszyc ze jestes ładna i zdrowa to ty sobie jakies problemy stwarzasz?? moze to wina zbyt wysokiej samooceny ?? i kolezanki cie nie lubiły nie dlatego ze jestes ładna tylko zbyt prózna?? inni ludzie na swiecie cierpią z powodu choroby, umierają a ty masz problem bo jestes zbyt ładna? prosze kochana zrob sama sobie przysługę i puknij się w głowe

Irdrfr... Masz rację ja też słuchałam teksty tupu, wyglądasz jak anorektyczka, te długie włosy Ci nie pasują, i ogólnie cała nie pasuję do siebie a w szczególnosci do nich.

Ja jestem próżna??? Czytasz wszystkie moje wpisy, ja nie cierpię z tego powodu, tylko boli mnie to że ludzie potrafią w ciągu 3 minut zniszczyc człowieka i dobijac go przez reszte zycia. Tylko tyle.

Gość vedere
Ale czego oczekujesz od nas? Ze bedziemy ci wspolczuc, ze jestes piekna(jesli jestes)?? Jestes zalosna:O

Gość kurde nie kukam
spoko to moze w koncu przestaniesz przejmowac sie tym co myslą inni i zaczniesz Zyc własnym zyciem ?? wyobraz sobie co w takim razie muszą czuc niepelnosprawni kiedy idą ulicą a ludzie oglądają sie za nimi, albo komentują ich wygląd/ załosne ...

Gość vedere
tylko boli mnie to że ludzie potrafią w ciągu 3 minut zniszczyc człowieka Jesli ktos potrafi cie zniszczyc przez 3 minuty, to znaczy, ze masz mega slaba psychike i nie nadajesz sie do pracy. Przestan uzalac sie nad soba, obarczac wina za wszystkie swoja niepowodzenia twoje " wielka urode" i zacznij zyc i dzialac:O

Gość moim zdaniem nie uroda
mylisz się.... myslę, że po prostu nie dostałaś odpowiednio w "dupę" od zycia, dlatego przejmujesz się takimi duperelami jak opinie innych... ... dorabiałam jako fotomodelka na studiach... też mam męża, dwóch slicznych synków, dobrą pracę...a opinie na mj temat są rozmaite, bardzo czesto na maxa wredna, po prostu wielu ludzi kieruje się zawiscią, chce się dowartościować moim kosztem.... ale powiem Ci szczerze mnie to zwisa i powiewa jakie inni maja ze sobą problemy... z 2 dzieci i firmą mam tyle ukrętu, że nie mam czasu tego roztrząsać :P ... i jak mam okazję się "odwalić" na jakąś imprezę to robię to bez wahania nie oglądając się na opinie.... bo muszę wyluzować, przy takim tempie zycia czy się to komuś podoba czy nie!

Gość ifdrdf
Tak, ja oczywiscie gdybym mogla to bym w sobie wszystko zmienila ... Kiedys im powiedzilam, ze ja sobie sie wcale nie podbam ... moj typ urody wcale nie jest ladny i ze gdynby sie dalo to chetnie bym sie z kims zamienila... Zaczely gadac, ze jestem nienormalna, ze co ja od siebie chce , zebym sie puknela w glowe itp. Tak wiec roznie z nimi bylo, raz mowily tak , a raz tak ... Nigdy zadnej nie uprzykrzylam co do urody ... W sumie staralam sie nic na ten temat nie mowic , na swoj rowniez jak najmniej . Nie wiem jak one to postrzegaly, ale ja nigdy sie z tym nie odnosilam z wysokosci . Ubieralam sie roznie, lubie czasem kombinowac z moda, ale ich zdaniem to byl smiech na sali ... gdy np. mialam krotko obciete i czarne paznokcie, lub czerwone . Czesto sie ze mnie smialy ...

no i widzisz sedno, ja nikogo nie oceniam po wygladzie, czy tez jest niepełnosprawny czy co innego, i ja tez nie chce byc oceniana, ale ludzi nie zmienie, całego swiata tez nie, trzeba zyc dalej i przełknac to wszystko.

Gość kurde nie kukam
wniosek: wszystkie baby są nienormalne

Gość vedere
Sa ludzie, ktorzy zawsze beda usprawiedliwiac swoje niepowodzenia jakimis bzdurnymi powodami, a to uroda, a to brzydota, a to wredna kolezanka, a to pech i tak mozna wymieniac w nieskonczonosc. Uzalanie sie nad soba jeszcze nikomu nie pomoglo.

każdy co ma urodę to jest kimś(chyba że tv nie oglądasz) także daruj sobie ok:p

Gość kurde nie kukam
dobra juz sie nie odzywaj bo twoje wpisy są załosne. myslisz ze tylko ty na swiecie jestes ""piękna""/? to pomysl sobie jak okropnie ze swoją urodą musi się czyc Taryn Davidson albo Kasia Strusinska -.-

Nie dostałam w dupę?? Oj dostałam i to porządnie, i tu juz nie w kwestii znajomych a raczej dziecinstwa, domu jaki miałam, ale to juz inna historia. A Ty gratulację, osiągnęłaś dużo, firma.., lepszy byt, studia itd ja tego nie osiągnełam i raczej nie osiągnę :)