Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym byc zwykła...

Moja uroda, moje przeklenstwo...

Polecane posty

Gość ifdrdf
Tylko nie pomyslcie, ze jestem jakas no ciezko to nazwac, takie jak one czy jaks zawistna,ale czasem lmilo jest spojrzec na ladna kobiete. Czy jelsi podam wam moja poczte , to bede mogla liczyc na jedno zdjecie od was ? jesli bedziecie oczekiwac rwanzu - nie ma sprawy :)

typowe,jakie to typowe:) Ja NIE uwazam sie za piekna ani zgrabna!Widze na ulicy wiele pieknych kobiet i im po cichu zazdroszcze-a to pieknej twarzy,a to super figury.Maz uwaza,ze jestem sliczna i wogole,ale w duchu nie przyznaje mu racji.Nie pisz wiec bzdur,ze i tak wszystkie uwazaja sie za skonczone pieknosci.

Golcia.. możesz byc najpiękniejsza na swiecie, niech będzie jest mnóstwo kobiet milion razy ładniejszych odemnie, i ok. Więc co chcesz się jakos dowartościowac czy co, nie ma sprawy.

A zreztą co to za rozdrapywanie kazda kobieta jest ładna, każda w sobie coś ma , oczy, czy włosy, czy nogi lub inne rzeczy.

juz piękna nie jesteś???? meil mój widać prześlij swoją gębę a ja ci prześlę swoją ,tylko nie pogrążaj sie w kompleksy ,bo będę musiała założyć taki topik jak ty :) :D

Gość moja mala dama
Powinnas byc dumna, ze zostalas tak obdarzona...jesli ktos Ci dogryza miej to gdzies i jeszcze bardziej uwydatniaj swoje atuty....nie daj sie dziewczyno stłamsić, szkoda zycia na to:) kiedys bedziesz tego zalowala.Pewnie nie jedna chciałaby byc na Twoim miejscu i robia rozne drastyczne zabiegi aby choc troszke sie do Ciebie przybliżyć wygladem;) Ty nie musisz robic nic.( Oczywiscie o ile piszesz tu prawde;)).Glowa do gory!!!! Ciesz sie soba i zyciem.

Kotek... może i tak :D Np. ja jedyną częsc jaką u siebie akceptuje to moje oczy uważam że są ok i tylko one się wyrózniają, ahaaa jeszcze wzrost mnie wyróżnia ale jego akurat nie akceptuje :D, a zeszta normalna przeciętna.

Gość ifdrdf
no to co wyna to dziwczyny, wyzej napisalam ???

skoro tak bardzo ci to przeszkadza to może zgol głowę na łyso albo oszpeć się :-o Brzydkie kobiety które sa zakompleksione i chca sobie poprawic ciało idą do chirurga plastycznego. Moja propozycja dla ciebie- zrób w drugą stronę :-o znam wiele pieknych dziewczyn ktore - (o dziwo??) swojej nadzwyczajnej urody sa rowniez cudownymi osobami i bardzo je lubię. Może masz po prostu paskudny charakter i jeszcze o tym nie wiesz?

Wiesz troszkę obawiam się pokazywac obcym ludziom moje zdjecia przynajmniej w internecie, różnie to bywa niestety. Zastanowię się nad tym :)

Gość wierka
Zawsze na takich topikach padają teksty "wywyższasz się, za to cię nie lubią". i "pokaż foto, pewnie tylko ci sie wydaje, że taka jestes ładna". Przyjmę, że faktycznie jesteś ładna. Bo wysoka jesteś, pewnie jestes tez szczupła, bo wysoka osoba przytyje 5 kilo i nic nie widac, a u nieskiej widać kazdy kilogram. Więc juz sama figura pewnie godna pozazdroszczenia. Zobacz tutaj na kafeterii - da zdjecie jakiś pulpecik przecietny i pyta, czy aż taka strasznie jest paskudna i dostaje komentarze - jesteś spoko, ułóż inaczej włosy, pomaluj sie, załóż sukienkę i bedziesz wygladac super, bo ładna jesteś". A co jak sie da zdjecie jakiejś superlaski, np. katarzyny smutniak wczoraj, i sie powie "jak wam sie podoba" to od razu - iiii, wlosy brzydkie, a jakie brwi ma brzydkie, w ogóle ma beznadziejny wyraz twarzy, przecietna, nie wiem, czym sie zachwycać". Ludzie tacy są. Lubia umniejszac temu, komu zazdroszczą. A jak już ci nie potrafia dowalic, ze masz coś brzydkiego - to zawsze przecież mozna powiedzieć, że jestes dziwna i glupia. Pierdol to towarzystwo. Nie przejmuj sie docinkami, bo to wszystko z zazdrosci i frustracji

Różowa Pomadko... jeśli paskundy charakter wyróżnia się tym, że jestem nieśmiała, małomówna, mam niską samoocenę, pomagam znajomym nawet jak zadzwonią do mnie o 1 w nocy, to ok mam paskudny charakter.

Gość nudzicie mnie dziś
PROWOKACJA!! kiedyś założyłam podobną ::D

Gość zglos ja
Chciałabym byc zwykła... Golcia uważaj sobie, obrazy w internecie są karalne, i uwierz że nie zawacham się tego zgłosic, bo nie pozwolę sobie żeby jaks gówniara wrzucała mi rozumiesz?! " ta brzydula dzisiaj wszedzie sie wpierdala

hahaha na meil mialas przeslac ,ale widze ze paskuda z ciebie i chcesz sie jakos dowartosciowac poprzez ten topik :( spadam bo żal mi ciebie zaczyna sie robic

Gość moze lkoi
moze idz do psychologa?

Wierka... To co napisałaś, dało mi do myślenia, może rzeczywiście tak jest, sama tego nie wiem bo w życiu nikomu nie ubliżyłam itp, no z małym wyjątkiem jak ktoś wjechał mi na rodzine, ale to jak najbardziej normalna reakcja :)

Gość ifdrdf
dobrze, to prosze o pozytywne rozpatrzenie mojeje propozycji :) to moj email wiolus@vp.pl

głupia kurwa :p nudzi ci się to z urodą wypierdalaj na E-1 tam cię docenią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wierka
mam koleżankę, ktorej mama jest gruba jak armata i niezbyt piękna. Moja mama za młodu byla niezłą laską, nie miss universum, ale calkiem zgrabna, więc chodziła sobie w spodnicach nad kolano, obcasy - to ta kolezanka mi powiedziala "jak twojej mamie nie wstyd tak chodzic jak lafirynda, i to do koscioła". Na pewno tego sama nie wymyśliła, od mamusi uslyszała :P A strojowi do lafiryndy było daleko - po prostu zazdrość, bo osoba w tym samym wieku może sobie pozwolic na takie a takie ubranie, podczas gdy samemu trzeba chodzić ubranym w namiot.

Golcia... moja cierpliwosc dobiega konca, a nie radze Ci wyprowadzic Ci mnie z siebie, bo nie recze za siebie. Twoje wpisy mam juz skopiowane, numer IP to pestka nawet jesli masz zmienne IP, to żaden problem, spójrz na siebie a następnie ubliżaj ludziom których nie znasz. Bo kim Ty niby jestes że masz prawo do oceny ludzi???

Gość nie masz na psychologa
?? golcia (kicikiteczka@wp.pl) głupia k**wa nudzi ci się to z urodą wypie**alaj na E-1 tam cię docenią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zal mi cie dziewczyno, musisz byc bardzo nieszczesliwa

Gość Sratatatatatatatatatatata
jak jestes ladna to sie ciesz dziewczyno,mniej w dupie grube i zaniedbane pasztety ktore nawet swoich defektow nie staraja sie poprawic!!!i nie zwracaj uwagi na ta brzydka kurwe ktora sie do ciebie dojebala na tym topiku i sie rzuca jak wsza na grzebieniu:-O jest taka jadowita bo pewnie jest takim mega pasztetem ze stara na wsi zamiast stracha na szpaki,wsadza jej kij w dupe i robi za stracha:Dnienawidze brzydkich szmat ktore kogos krytykuja za to ze napisze ze jest ladny!!!!

Gość karoolek..............
wiesz , jak tak to pzreczytałem to ty faktycznie zakrecona , by nie powiedziec głupią jesteś napisz o co ci chodzi ? mam zaakceptowac twoja ciotowatosc jak i głupotę ? Nie taki fajne dziewczyny widuje ale mało ktora ma problem taki jak Ty z racji tego ze mają inteligencje chyba wyzszej noty od Twojej , mam ci współczuć - dobra współczuje

Gość Sratatatatatatatatatatata
golcia!!! spierdalaj od komputera bo moja bratanica bedzie miala koszmary jak zobaczy twoja maske w monitorze:D

Gość facet jak facet
W sumie nie interesuje mnie ten temat jestem facetem, za to musze cos napisac do Golci... dziewczyno masz problem emocjonalny??? Chyba gosciu Cię rzucił, bo jakas nie wyżyta jestes, jak taka kozaczka jestes to moze sama strzel tu foto ocenie bardzo szczerze. a swoje wpisy wsadz se w buty bedziesz wyższa :D

Gość wierka
Zamiast sie chowac do skorupy - dokształc się, żebys miała atut w postaci kompetencji, żeby żadna zazdrosna paskuda ci nie mogła zarzucic, że jedziesz na swojej atrakcyjności. Zostań ekspertem w swojej dziedzinie, ubierz się jak laska, elegancko i kobieco, rób porządnie swoją robotę i patrz z gory na zazdrosne kurduple. Wal do przodu, szkoda czasu na wycofywanie sie ze wszystkiego