Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

Mam do sprzedania zestaw ubranek dla chlopczyka 0-9

Polecane posty

Ciuszki po moim synku. wiekszosc jest ze sklepu 5,10,15 Nie mogę wsytawic na allegro bo coś mi sie stronka allegro nie łąduje od kilku dni- nie wiem dlaczego :( ale wystawie później na gumtree to moge wkleić link. zdjęcia tez dodam później chyba ze ktos zainteresowany to na maila wyśle. w zestawie jest: kombinezon zimowy śpiworek- kombinezon jesienny kurtka zimowa kurtka jesienna czapka dres kilka welurowych pajacyków rózne buciki (adidaski, trampki, bawełniane itd chyba z 5 par) bawełniane śpiochy pidżamki sztruksy jeansy kilka par jeansowych ogrodniczek bluzeczki Ciuszki są naprawde ładne i niezniszczone bo chodziło w nich tylko jedno dziecko. za zestaw chciałąbym okolo 160 zł jeśli ktoś jest zainetersowany prosze pisać mail uti1@o2.pl gg 7193127 wstawiam jedna fotkę kombinezonu bo narazie tyle zrobilam. Jak bedą chetni to sfotografuje wszystko. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cfba9b5c810977ad.html

Gość ojej to on jest
juz taki duzy, ale ten czas leci

Gość duzy ten kombinezon
a moglabys orientacyjnie napisac rozmiary, ile czego masz w jakim rozmiarze? ja rodze w listopadzie bedzie zestaw pasowal? bo widze, ze kombinezon raczej sporych rozmiarow:O

Dziewczyny jak ktoś jest zainteresowany to podajcie maila wyśle wam zdjecia które udalo mi sie zrobić. To nie są jeszcze wszystkie ubranka ale tylko zdązyłam jak Kornel spał :) Kombinezon jest na 74, ale kurteczki są mniejsze tak na 62-28.

Gość nie martw sie
wyslalam email:)