Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kasia585

Interpretacja wykresu

Polecane posty

Gość Kasia585

Witajcie Dziewczyny.Potrzebuję pomocy w interpretacji wykresu. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Oto moje temperatury: 6 dc- 36,4 7 dc- 36,5 8 dc- 36,4 9 dc- 36,4 10 dc- 36,4 11 dc- 36,4 12 dc- 36,3 śluz rozciągliwy biało- przeźroczysty 13 dc- 36,3 śluz przeźroczysty rozciągliwy 14 dc- 34,4 śluz przeźroczysty rozciągliwy, podbarwiony krwią 15 dc- 36,5 śluz przeźroczysty rozciągliwy 16 dc- 36,5 śluz przeźroczysty rozciągliwy 17 dc- 36,6 śluz rozciągliwy biało- przeźroczysty (temperatura zakłócona, położyłam się spać o 3 nad ranem, temperaturę zmierzyłam o 6.00 tak jak zwykle, były przepisowe 3 godziny snu) 18 dc- 36, 8 śluz biały lepki 19 dc- 36, 6 śluz lepki Linię pokrywającą umieściłam na poziomie 36,4. Trzy wyższe temperatury: 15, 16, 17 ( temp. zakłocona) więc 18 dzień cyklu. Stosuję metodę Rotzera. Jest to mój piąty cykl obserwacji, ale tylko w jednym objaw szczytu śluzu pokrył się z temperatura. Do końca cyklu zostało jeszcze kilka dni, moja faza lutealna wynosi 14 dni. Proszę zerknąć na temperatury i w miarę możliwości powiedzieć, czy owulacja mogła wystąpić, bo mam niestety pewne wątpliowści z tą tempką. Z góry bardzo dziękuję :-), pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować