Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka wreszcie

do ludzi z Warszawy, prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość studentka wreszcie

zdałam poprawke, polski ustny i teraz musze wybrac studia, tylko nie moge cos na necie znalezc, szukam public relations i strategia reklamy, poradzcie jakas dobra uczelnie w normalnych cenach, wolałabym licencjat ,bo na podyplomowe chce isc na psychologie reklamy, prosze pomozcie mi8, bo musze gdzies papiery złozyć

Gość studentka wreszcie
jak sie ubrac by w Warszawie nie poznali , że z Dokaziewic Dolnych?

Gość studentka wreszcie
czy mam powyjmować słomę z butów, czy może zakryć długimi nogawkami? No i czy jak bede muwić gwarom to czy poznajom żem nie jest z warszawy

Gość studentka wreszcie
nie jestem ze wsi:), mieszkam w Łodzi, ale chce wyjechac zeby sie odłaczyc od rodziców, zreszta mam duzo znajomych w Warszawie

Gość go go go goooo
poelcam kozminskiego www.kozminski.edu.pl socjologia

Gość ffewfefewewefwwefdzf
koźmiński owszem, ale nie socjologia, bo ten kierunek niezależnie od uczelni to studiowanie bezrobocia

Gość go go go goooo
niekoniecznie socjologia w kozminskim rozni sie od tej na innych uczelniach ... na 3 roku wybierasz blok tematyczny ktory cie interesuje wiem ze jest min PR reklama wiec to co autorke topicu interesuje

Gość studentka wreszcie
a co wam ludzie dupe ściska? Po to jest druga szansa zeby mozna było z niej skorzystac, a ty idioto chyba zadnych studiow nie skonczyłes i pieprzysz głupoty, teraz kazdy studiuje czy ci sie to podoba czy nie, najwieksze głaby studiuja, oprocz ciebie oczywiscie, pytam sie o szkołe a nie o to czy skoncze sensowny kierunek!!!! A do innych tylko , ze ja chce w reklamie pracowac,i dlatego chce strategie reklamy i PR:(

Gość studentka wreszcie
a uniwersaytet stefana wyszyńskiego? Bo mi sie cos strona nie chce otworzyc:o i nie moge zobaczyc jakie tam sa kierunki

Gość realna opinia
na uksw idą same wieśniaki bo tam przyjmują każdego, jeszcze w październiku cie przyjmą, idź tam nadasz sie