Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzoannaaaa

Jaki macie styl? Jak jestescie ubrane najczesciej?

Polecane posty

Gość Dzoannaaaa

W co jestescie ubrane dzisiaj? Czy podoba sie wasz styl czy musicie sie tak ubierac bo ktos na was wywiera taka decyzje?

Gość pszzzzzzz.
ubieram się tak jak lubię ;) najczęściej jeansy (rurki zazwyczaj, proste, bez zagnieceń) i jakaś tunika lub t-shirt ;] do tego balerinki lub trampki.

Gość
moj styl na codzien: dzinsy, sportowa koszulka, trampki/adidasy, zawsze kolczyki. styl do pracy; spodnica do kolan, obcasy 7cm, jakas porzadna, elegancka bluzka, pas na biodrach, kolczyki, bransoletka. styl na lato: albo krotkie sukienki i plaskie buty albo krotkie spodenki i adidasy/trampki styl do spania: brak ubrania/koszulka_majtki :classic_cool: nikt mnie do niczego nie zmusza :classic_cool:

Gość Lipssssss
jestem w domku i jestem ubrana wygodnie, czarne krótkie spodenki, zółta bluzeczka z dekoltem i białe japoki, włosy spięte klamrą. jesli gdzies wychodze staram sie dostosowac strój do okazji na impreze jakies dzinsy tunika, ładna bluzeczka, spódnica

ja ubieram peryłkę jakąś ładną kolorową sukienkę z cekinami dwa balony rajstopki, buciki z kokardką i do pracy

Gość scarlet1976******************
Zazwyczaj się ubieram na czarno -taki sportowo rockowy styl.Nie muszę się jakos specjalnie ubierac do pracy wiec piszę ogólnie.Buty -trampki lub sandały.Lubię tez kolor khaki i czasem go łącze z czernią.Bizuteria-tylko kolczyki,innych dodatków od jakiegoś czasu nie noszę

Gość umpaloompal
tunika jakas fajna we wzory oldskulowe, jeansy baleriny lub trampki cenie sobie wygode:)