Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaa mammaaaaaa

Jak dorobic w domu?

Polecane posty

Gość do stydenka wsz
a powiedz skąd bierzesz klientki???? bo ja w sumie tez mogłabym i chciałabym to robić ale nie wiem skąd brać klientki, masz może swoje stałe z poprzedniej pracy czy z ogłoszeń?

Gość zabka.zabka
daj poprostu ogloszenie na internecie!!!! zadna filozofia jesli chcesz zajac sie np: stylizacja paznokci to wpierw popytaj i rozeznaj sie czy u ciebie w miescie da rade takie cos robic w sensie czy sie oplaca ,bo jak mieszkasz w malej miescinie to szczerze watpie! ja siedze z corka w domu zajmuje sie dodatkow chlopcem w podobnym wieku sprzedaje odziez na allegro dowiedz sie czy czasem cos ci nie nalezy !!!, bo moim zdaniem jako samotna matka powinnas cos dostac od Panstwa.Nie bede ci pisac ze napewno dostaneisz, bo nie mieszkam w Polsce, wiec nie mam pojecia jak wygladaja dodatki, ale skoro jestes samotna matka to napewno panstwo musi ci cos dac!Mysle, ze napewno musisz zlozyc wniosek do sadu o alimenty....

Gość studentka wsz
klientki z ogloszeń sa ale wymaga to czzasu i duzej praktyki zeby paznokcie trzymaly sie miesiac

Gość zabka.zabka
a moze potrafisz malowac lub jakies inne manualne rzeczy robic i moglabys sprzedawac na allegro !!! widzialam sporo roznych ciekawych rzeczy na allegro :) np : robienie na drutach!, obrazy itd... a moze potrafisz robic koraliki zaopatrujesz sie przez neta w jakies rozne rodzaje i sprzdeajesz na allegro troche roboty, ale moze by sie oplacalo COS ROBIC TRZEBA!

Gość zabka.zabka
a moze popytaj w salonach czy nie dalo by rady na pare godzin w tygodniu przyjsc i nauczyc sie kilku rzeczy! moja przyjaciolka tak zrobila i udalo sie ! babka dala jej prace na dwie godzinki codziennie i uczyla sie codziennie teraz sama juz robi :)

Gość studentka wsz
aha miesjcowosc mala ok 40 tys mieszkancow sprzet startowy ok 400 zl nie mowie o zelach za 20 zl z allegro bo sie trzymac nie bedzie:)

Gość studentka wsz
miejscowosc gdzie robie jest mala 40 tys sprzet min 400 zl kosztuje bez szkolenia nikt cie do salonu nie wezmie czyli od 600 - 1500 zl

Gość zabka.zabka
moja przyjaciolka nie byla po szkoleniach a mimo to wlascicielka ja przyjela przyszla jednego dnia i miala pokazac co juz potrafi zeby ewentualnie pomyslec co maja ja douczac i tak sie zaczelo

Gość studentka wsz
to miala szczescie:) bo tego sie wymaga certyfikat to podstawa w salonie

Gość Kajkaaaaa
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przepraszam z góry, że wtrącam się nie na temat zupełnie, ale założyłam osobny temat a nikt mi nie odpowiada do tej pory, a ja się martwię o koleżankę, nie wiem czy dzwonić na pogotowie... Jeżeli ktoś mógłby... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4259836

Gość aagaa22
Witam;) Ja dorabiam poprzez promowanie stronki internetowej;) Miesięcznie bez większych poświęceń jestem w stanie dorobi 200-300zł bez wychodzenia z domu;) Oto dane;) http://zarabiajpracawdomu.webpark.pl/ Powodzenia;)

Gość zuch
No cóż, nie powiem żeby powyższe sposoby były skuteczne ;) Jednak sporo pomysłów znajdziesz tutaj www.jak-dorobic.pl

Ja proponuje zajęcie np. dla młodych mam, kogoś kto ma po prostu dużo czasu, bądź chce zająć się czymś co w perspektywie czasu da coraz większe zyski. Najłatwiej będzie obecnym już konsultantom firmy Avon, Oriflame i innych. Teraz zamiast jednego katalogu dasz klientom dwa, które nie konkurują ze ofertą produktów. Jednak inne osoby również łatwo rozwiną swój mały biznes bo firma jest młoda, ceny produktów bardzo przystępne a firma daje mocne wsparcie przy każdej wątpliwości. Decydując się otrzymujesz ode mnie poradnik jak to wszystko działa, jak budować swoją grupę, jak dobrze prezentować ofertę. Stały kontakt ze mną i moją liderką. - Oszczędzasz kupując dla siebie bez 30% marży. - Zarabiasz polecając produkty swoim znajomym. - Budujesz swoją firmę zapraszając do współpracy inne osoby tworzysz swoją strukturę sprzedaży. ( tutaj pełne wsparcie z mojej strony i mojej liderki) W marcu wpisowae tylko 1zł. Dodatkowo prezenty : Migdałowy balsam do mycia naczyń za 10 gr, Trzyczęściowy zestaw do ucierania za 1zł (przy zamówieniu za 100 punktów). Za każdego nowego przedstawiciela który jeszcze w marcu zrobi zamówienie za 100 punktów elektroniczna waga kuchenna za 4.99zł. Katalog produktów Betterware ukazuje się co miesiąc. W każdym katalogu znajdziesz kilkadziesiąt nowości i mnóstwo promocji. W naszej ofercie znajdziesz produkty: DO KUCHNI DO SPRZĄTANIA DO GARDEROBY DO PIELĘGNACJI CIAŁA DO DOMU I OGRODU Samych zarobków nie da się przewidzieć, zależy od ilości poświęconego czasu na początku. Później interes robi się sam. Trzeba rozprowadzić jedynie katalogi. Najważniejsze dobre nastawienie Miejsce zamieszkania w tym wypadku jest nieistotne. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt miluk1@op.pl Karolina Jestem również konsultantką Avon, zainteresowanych współpracą z tą firmą zapraszam również do mnie. Jestem z okolic Katowic.

Gość Konsultant/ka Avon
Konsultant/ka Firmy Avon: - wpisowe 0 zł, - brak kar za nieskładanie zamówień, - bezpłatna dostawa kosmetyków wprost do domu, - w każdej chwili możliwość rezygnacji bez żadnych konsekwencji! - elastyczny czas pracy, - możliwość zwrotu produktu, - składanie zamówienia przez internet, - zarobek do 40% zebranego zamówienia, - profesjonalne szkolenia kosmetyczne, - specjalne oferty dla Konsultantek ze zniżkami do 80% ! - możliwość rozwoju jest niczym nieograniczona. - PREZENTY, które można zdobyć startując w aktualnym Katalogu: Pierwszy katalog współpracy, zamówienie na minimum 200zł - Woda toaletowa Spotlight Drugi katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Superwydłużający tusz do rzęs Trzeci katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Podwójny program liftingujący okolice oczu Czwarty katalog współpracy, zamówienie na minimum 250zł - Woda toaletowa Treselle Mystique Kontakt: avonpraca@op.pl Na e-maile odpowiadam codziennie.

Gość iwchiebroker
Dodatkowy dochód przyda się każdemu, poniżej przedstawiam wam ciekawą propozycję Program Partnerski eBroker.pl to narzędzia dające naszym partnerom możliwość zarabiania na Internautach zainteresowanych produktami finansowymi. Ebroker jest serwisem internetowym, na którym znajdziesz wiele cennych informacji z zakresu finansów, można poznać oferty wielu banków. Oferty te można porównać w porównywarkach. Przejrzysta strona pozwala klientowi szybko znaleźć to czego potrzebuje. Wiele ofert w jednym miejscu to także oszczędność czasu i pieniędzy. Dzięki takiemu zabiegowi klient łatwo znajdzie dla siebie najkorzystniejszą ofertę. Program jest całkowicie darmowy. Na start otrzymujesz aż 50 zł! Jeśli podjąłeś decyzję o rejestracji kliknij : http://goo.gl/mJe2Y Jak zarobić ? Promuj eBroker i zdobywaj nowych partnerów. System poleceń jest dobrym sposobem na zwiększenie zysków.Jako partner otrzymujesz 15% z zarobków swoich partnerów. Każdy z Twoich partnerów otrzymuje 50 zł na start w okresie promocyjnym. Są to pieniądze, które od razu zapisują się na koncie partnera. Jeśli nadal cię nie przekonałem do przekonaj się sam na eBroker.pl :http://goo.gl/mJe2Y