Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednaaażona

kto ma racje ja czy mąż? moze sie czepiam tylko

Polecane posty

Gość wrednaaażona
musze uciekac . dziekuje za komenty.papa

Gość ubukrol
tak to jest, jak dzieci robią dzieci :/

Gość tez szczerze powiem
pewnie nie chcial dziecka ok ale po co sie żenil wy faceci jestescie popierdoleni

Gość lody bakaliowe
Regres - dlatego tak się dzieje, że jej mąz jest skończonym idiotą, ja bym mu dała popalic, nie ma co mężulek cholera jasna

dlatego tak się dzieje, że jej mąz jest skończonym idiotą, " a ona to pewnie zauważyła jak przyszedł czas rozwiązania ? :P :D:D:D bo wczesniej był ostoją spokoju i przykładem wzorowego męża

Gość ubukrol
Może był -kto wie ? :>

Gość milagros de doloress
nie mówie że cała wina bo to duzy chlopczyk ale kwestia wychowania z domu chyba jednak wynika matka nie nauczyla go szacunku dla kobiet a skoro nie chcial dziecka powinien sie jakos zachowacmam tu na mysli alimenty bo nie wierze ze autorka tego postu zmusila go do ślubu.po co wiązac sie z kims kogo sie nie kocha ze wg na dziecko to zajbistą bedzie mialo to dziecko rodzine dwoje nie kochających sie rodzicow. pozatym zjebał zycie nie tylko sobie ale i jej bo badz co badz to zawsze kobieta zostaje z dzieckiem i to ona martwi sie o przyszlosc.

Gość powiem wam mądrze ze
ja mysle ze autorka to jedna z tych kobiet ktore wierzą że facet sie zmieni ok zmieniają sie ale tylko najgorsze i wielkie heloooł nastepuje po slubie wielkie przebudzenie. 70%kobiet tak mysli niestety

milagros de doloress wiec powtórze jeszcze raz ... gdzie autorka miała wczesniej oczy i uszy ? bo niestety ale nie uwierze w to że jej chłop zmienił sie w dniu urodzin dziecka

Gość lody bakaliowe
Regres - może nie należysz do tej kategorii mężczyzn, ale uwierz mi, że znam wielu skur*ieli, którzy początkowo byli aniołami,słodkościami dosłownie a dopiero po ślubie, wspólnym zamieszkaniu, czy właśnie urodzeniu dziecku pokazywali jakie z nich naprawdę gagatki

bo niestety ale nie uwierze w to że jej chłop zmienił sie w dniu urodzin dziecka to uwierz, ze taka zmiana moze wystapic i w wielu przypadkach jest spowodowana zmiana jaka w tym momencie nastepuje w kobiecie - efekt naczyn polaczonych

Gość pierdolicie od rzeczy
co ty kurwa pierdolisz kobieta 9 miesiecy nosi jego dziecko meczy sie potem przezywa katusze rodzi je a on zmaiast byc obok niej to chleje z dziwkami powiesilabym za jaja takie huja! co to za facet!

ZS nie miałem sposobnosci ;) a co do skurwieli zgadzam sie że takie przypadki też sie zdarzają co wcale nie oznacza ,ze kobieta stoi na przegranej pozycji ... aczkowliek z drugiej strony taki facet naprawde musi byc mistrzem swiata w kategorii "kamuflaż" takie rzeczy jak alkoholizm , przemoc fizyczna nie wychodzą z dnia na dzień u faceta który ma juz "jakis tam "bagaż doswiadczeń zyciowych

Gość ale palant....
Twój mąż sprawdził się, jak zwyczjny pusty i nieodpowiedzialny, bezmózgowy samiec. Swoim bezmyślnym postępowaniem rzucił cień wątpliwości na waszą wspólną przyszłość. Zachował się, jak pies zerwany z łańcucha.

Gość lody bakaliowe
Mylisz się Regres. Niestety, na własnej skórze przeżyłam przemoc domową i alkoholizm. Mojego taty. Przed ślubem był fantastycznym człowiekiem, po ślubie też jakiś czas, po tym jak się urodziłam, a potem moja siostra przestało byc już fajnie. Ile cierpienia, ile łez... i to dlatego, że dopiero po jakimś czasie ujawnił swoją prawdziwą twarz. Nie piszcie o czymś o czym nie macie pojęcia.

otóż kiedy 3 m-ace temu lezalam w szpitalu (urodzilam dziecko) moj mąż popił pierwszego dnia, potem tak mu posmakowalo ze pil kolejne 2 i po powrocie nad ranem z knajpy przyszedl z kolegami do naszego mieszkania i wiem ze przyszly jakies 2 malolaty. moj mąż mówi ze był taki pijany ze poszedl spac do drugiego pokoju a one z chlopakami rozlewaly wódkę. i rzecz wtym chce zeby mi powiedzial kim one są mial mi je pokazac na naszej klasie i niechce. kazdy, kto tu wyraza swoja opinie o tym jaki to ten maz niedobry, niech jeszcze raz, najlepiej powoli przeczyta ten tekst - pierwszy post - i zastanowi sie nad autorka

Gość lody bakaliowe
Autorko - a jakie są teraz między Wami stosunki? bo to było 3 miesiące temu...

Gość ale palant....
Do ......... zs Ale drążysz temat. Wiadome jest ze nie chodzi o to która z "dziewcząt" była wtedy. Istotne jest to, kim okazał się "tatuś".

lody bakaliowe ja o czym innym ty o czym innym ...:D niestety ale w pracy po godzinach to ja nie bede siedział 🖐️

Gość ale palant....
.........zs Bzdety.... u was wszystkie tematy to prowo.

Gość lody bakaliowe
Regres Nie wydaje mi się byśmy pisali o czym innym. Ty twierdzisz, że nie wydaje Ci się by facet mógł się tak kamuflowac przed ślubem i.t.p, jakim jest skur*ielem, włączasz też przemoc i alkoholizm do tego samego wora, więc ja tłumaczę, że coś takiego mężczyzna przed ślubem może doskonale ukrywac i naprawdę kobieta tego wcześniej nie zauważy.

.........zs Bzdety.... u was wszystkie tematy to prowo. znaczy po pierwsze to nie wiem o jakich was mowisz, po drugie nie bardzo rozumiem to "u" po trzecie i najwazniejsze, to prowo :-)

Gość o ja pikolę
zs - jesteś tego taki pewien, to może sam założyłeś ten topik pod innym pseudonimem?

Gość uwazam ze
powinien zachowac sie jak facet i łożyc na dziecko i dac dziewczyniej spokój neich sobie ułozy zycie z kims innym. sama jestem po rozwodzie bylam slepa zakochana i dopiero niestety po slubie oprzytomnialam ciesze sie dzisiaj ze to tylko 3 lata razem a nie 10 dzisiaj jestem w szczęsliwym związku z odpowiedzialnym mężczyzną który mnie szanuje. zmądrzalam poźno ale jednak.zastanowcie sie czy warto ciagnac ten związek jesli moge to tak nazwac. jesli facet zamiast cieszyc sie dzieckiem i wspierac żone woli kolegow i jakies dziwki to cos tu nie tak miedzy wami

mężczyzna przed ślubem może doskonale ukrywac i naprawdę kobieta tego wcześniej nie zauważy." lody bakaliowe często jest tak że kobieta nie chce tego zauważyć ....