Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona zona przez ruchacza

przylapany na zdradzie...krotka historia

Polecane posty

Bylismy a raczej nadal jestesmy 12 lat po slubie. Mamy 4 letniego synka. Ja mam 32 lata maz 38. Obydwoje pracujemy, mieszkamy sami, w tamtym roku sie bronilam. Ogolnie sielanka. Jakies 3 lata temu maz zaczal zostawac dluzej w pracy, to jakies glupie sygnalki na kom nie mowiac ze jak tel dzwonil domowy to byly nasze wyscigi kto pierwszy odbierze:-) , a tlumaczyl sie ze kumpel mial cos potwierdzic poprzez sygnal...i wtedy tez zaczelo wiecej kasy z konta ubywac...niby jakis mandat do zaplaty, to znow cos sie w aucie zepsuło...niby tak ale w rocznym aucie nie powinno tak czesto cos siadac, wiec sie wkurzylam i mowie dawaj to durne auto jade do naprawy...a co!! i pojechalam...tam popatrzyli tylko z usmiechem ale nie znalezli zadnej awarii wiec zaswiecila mi sie lampka. Zaczelam sie przygladac, obserwowac, chodzic krok w krok, no ale jak dlugo mozna?? uznalam ze cos mi sie pofyrtalo. Po paru miesiacach sam wpadl...wracam wczesniej z pracy, mysle po drodze wpadne po zakupy i zrobimy jakis pyszny obiadek razem i takie tam...malego odbierzemy jak zwykle. Wchodze do domu i wlasnym oczom i uszom nie wierze....:-( pieprzy sie z jakas blond suka w salonie przy scianie. Zlapalam ja za kudly, uderzylam w twarz i zapytalam czy wiedziala ze on ma zone a ona ze tak wiec dostala jeszcze bardziej. Z mezem policzylam sie pozniej. Wszystkie jego rzeczy fruwały po calym, domu i na zew. wpadlam w szal. Wnioslam sprawe o rozwod walczymy o dzieci....

Gość kasia.kasia
jak z filmu

Gość DOOOOOPA
No zastanów się ile masz tych dzieci. Piszesz,że macie 4 letniego syka, a na koniec, że walczycie o dzieci... Umiesz Ty kobieto liczyć do 2?

jak widac zycie tez ma swoj scenariusz....

zapomnialam "e" dodac przepraszam

skoro przeszlas do rekoczynow ... to czemu jej sie dostalo... a jego oszczedzilas :D ?

Gość rasalgul
Bociany (2016) dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Bociany_2016 Bociany przynoszą dzieci... A przynajmniej tak było kiedyś. Teraz bowiem zajmują się dostarczaniem przesyłek dla światowego giganta sprzedaży internetowej Cornerstore.com. Junior to najlepszy kurier w firmie, który na dodatek spodziewa się awansu. Przypadkowo jednak ur******* Maszynę Produkującą Dzieci. W efekcie na świat zupełnie bezprawnie przychodzi śliczna dziewczynka. Junior nie ma wyjścia — musi podrzucić komuś ten kłopotliwy prezent, zanim szef się zorientuje. Wraz z Tulip, jedyną dziewczyną na Bocianiej Górze, wyrusza na pierwszą w życiu misję „narodziny”. Szalona podróż może sprawić, że powiększy się niejedna rodzina, a bociany odzyskają właściwą rolę w świecie.