Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelante2012

Podoba wam się ten pierścionek? Moze być jako zaręczynowy?

Polecane posty

Gość cnbcvbcvbcb
paskudny

Gość ile kosztuje

Gość a mnie sie podoba

Gość uważaj bo nie każdej taki się
spodoba. Musi preferować nieciekawe wg. mnie (nie podobają mi się te pierścionki), babcine wzornictwo, żeby coś takiego się jej podobało. Więc jeśli jesteś facetem, co szuka pierścionka na zaręczyny, lepiej najpierw wybadaj gust. Z ciekawości: ile kosztują?

nie podoba mi sie ani jeden ani drugi, wole typowe, klasyczne piercionki zareczynowe

Gość uważaj bo nie każdej taki się
i jeszcze jedna wada tych pierścionków: są przeładowane. Niektórym mogą się wydać bezguściem.

Gość Adelante2012.
Chmm. Czasy się zmieniają i gusta także. Trzeba będzie pomysleć o czymś innym w takim razie. Ten z szafirem jest do eleganckich wieczornych kreacji. Ale faktycznie, przecież prawie nikt, tak nie chodzi na okrągło. Może faktycznie powinien być nie jako zaręczynowy, ale do kreacji i innej biżuterii. Poszukam czegoś innego. Ten niech sobie leży w szufladzie :)

Gość no jest okropny
mojej babci by sie podobal

a Ty się chwalisz ile on jest wart czy pytasz o to jak wygląda? bo chyba to że ma taką a nie inną próbę złota nie zmieni jego wyglądu - złoto to złoto :O ja dla mnie zbyt przypomina mi pierścionek mojej babci

Gość lapidka
uczulona na głupotę Musisz mieć przerąbane, jak jesteś na siebie uczulona :O

ale piercionek z kolorem niebieskim czy czerwonym nie zawsze pasuje na codzien do innych kolorow ciuchow czy dodatkow. no chyba ze zareczynowy nie nosi si ena codzien, a tylkow tedy gdy pasuje do stroju?

lapidka uczulona na głupotę Musisz mieć przerąbane, jak jesteś na siebie uczulona rany ale wymyśliłaś,nie powiem dałaś mi teraz popalić.Jeśli naprawdę chcesz mi coś ciekawego powiedzieć to wysil się trochę i miej ku temu podstawy bo jak narazie nie widzę nic do czego można się czepnąć. Odbij maleńka, żeby mi dosrać musiałabyś przynajmniej gimnazjum skończyć

Gość Adelante2012
Ale jak były tematy o zaręczynowych pierścionkach, to kobiety narzekały na proste, że niby facet ich nie kocha, czy jest skąpy. Ciągle czytam sprzeczne opinie. Pewnie jakbym dał prosty pierścionek, to byłyby komentarze, że jest za prosty i moze być na codzień, ale nie jako zaręczynowy. Zaręczynowego przecież nie trzeba nosić na codzień. Jednak najlepiej spytać partnerkę.

każdy ma inny gust,to że na forum wypowiedzą się dziewczyny które wolą proste i skromne nie znaczy że i Twojej kobiecie się spodoba. Ja osobiście uważam że nie ma znaczenia ile jest wart,ile ma karatów i brylancików... ważne że od tego jednego i że dany prosto z serca :) ale to subiektywna opinia

mnie sie wydawalo ze zareczony jak i obroczke slubna sie nosi na codzien ale ja moze sie nei znam bo do zareczyn i slubu mid aleko