Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza22

praca licencjacka na wczoraj ...

Polecane posty

Gość zuza22

witam, proszę o pomoc otóż am do napisania pracę licencjacką do końca września, mój temat "Dorosłe dzieci alkoholików" i mam mały problem, część pracy już napisałam a mianowicie o przyczynach, obiajwach i skutkach alkoholizmu i nie wiem co dalej, mam zamiar przeprowadzić wywiad z właśnie taką osobą ale nie wiem jak ułożyć pytania .... będę wdzięczna za radę :)

Gość zuza22
chciałabym wiedzieć jakie należy pytania zadać takiej osobie, aby uzuskać informację do tematu, chciałabym wiedzieć jak dzieciństko z rodzicem alkoholikiem wpłynęło na życie dorosłe takiej osoby ... i tak naprawdę to nie wiem co jeszcze, niby temat obszerny a ja nie mogę znaleść słów żeby to opisać masakra po prostu, totalne zacięcie :(

Gość mangotango
zuza22 - > moglabys napisac prace licencjacka na podstawie samej kafeterii. wystarczy poszukac, ludzi takich jest cala masa. wywiad na probe przeprowadz wlasnie tutaj.

Gość mangotango
ja bym zaczela odpytania 'jak wyglada typowy dzien z zycia rodziny w ktorej jest alkoholik?'

jeżeli chcesz ze mną prorozmawiać mogę ci wiele opowiedzieć ale wolałabym przez gg aż tak nie chce się obnażać na forum. jeśli chcesz napisz mi maila to podam ci gg

Gość zuza22
mój ojciec jest alkoholikiem i z dzieciństa mam różne wspomnienia, jak na razie nie odczuwam negatywnych skutków jego picia i zachowania, ale może to dlatego że jestem jeszcze młoda, co prawda mam już sama męża i niebawem będę miała dzidziusia, ale nie wiem może właśnie dlatego nie wiem jak to napisać ???

Gość zuza22
mój mail dzela2723@buziaczek.pl , będę wdzięczna ..

Napisze ci malia ja bede w domu ok 20 bo tu nie mam gg i nie pamiętam numeru.

Gość zuza22
Ok, dzięki, a czy będzie taka możliwość abym umieściła wywiad z Tobą w mojej pracy, oczywiście pełna anonimowość, muszę podać tylko płeć i wiek??

Gość zuza22
Super, to czekam na maila wieczorem :)