Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggooooooo

Jak sprawić żeby..

Polecane posty

Gość gggooooooo

Otóż wiem, żę moja dziewczyna rozmawiała na gg ze swoim eksem, a jako że sama obiecała, że nie będzie z nim utrzymywać kontaktu, a jak on sam napisze to miała mi dać znać, więc poczułem się trochę oszukany. Jak inteligentnie ją podpuścić i sprawić by sama się do tego przyznała?

Gość gggooooooo
Bo jej siostra przesłała mi tą rozmowe.. Sam byłem zdziwiony.

Powiem Ci tak - podstawą każdego związku powinna być szczerość - ja bym zagrała w otwarte karty :) Powiedz co wiesz i pozwól jej się do tego ustosunkować... moty jej siostry są dla mnie niejasne...

Gość gggooooooo
Też nie znam jej motywów działania, ale jestem jej wdzięczny. Sama widzisz, że to delikatna sprawa. Otwarcie nie mogę powiedzieć, że jej siostra mi wszystko wygadała. Myślałem osobiście, by jakoś poruszyć ten temat i spytać z ciekawości, czy pisze coś do niej np. Sytuacja jest trudna, ale może jednak da się jakoś sprowokować to, żeby sama mi o tym powiedziała..

Nie ma szczerości nie ma związku :) Powiedz jej prawdę... nie rozumiem czemu nie chcesz tego zrobić?

Gość gggooooooo
Myśle, że potem będzie miała pretensje do swojej siostry i wszystko będzie tylko gorzej..

A dlaczego w ogóle obiecała, że nie będzie utrzymywać z nim kontaktów? Cześć Aniu :)

Gość gggooooooo
Hmm.. To było jakoś w maju, powiedziałem jej w końcu po wielu tygodniach duszenia tego w sobie, że się źle z tym czuje, a ona wiedząc, że to jest przyczyną tego, że się nam ostatnio nie układało postanowiła mi obiecać, że nie będzie się z nim kontaktować. To tak w skrócie

Taaaak - jasne ... miejcie przed sobą tajemnice i sekrety już na dzień dobry... życzę powodzenia w dalszej znajomości... hej Sukienka ;) coś nam topik nasz podupadł :D

Gość gggooooooo
Tym razem to znowu ja - z hasłem od gg też niezbyt dobry pomysł mi się wydaje. Obróci kota ogonem i to ja będę ten zły, że jej na gg się włamuje :]

"lepiej...ściemnij żee masz hasło od jej gg..podejrzałeeś albo zgadłeś..dokładnie opisz rozmowe to uwierzy...i iech sie tłumaczy" Ten pomysł to chyba jakiś żart.

A tak w ogóle to o czym rozmawiała z byłym w trakcie rozmowy, którą dostałeś ?

A co było w tej wiadomosci? Bo może pisała z nim oznajmiając że więcej kontaktów nie będzie... to sobie daruj i zostaw temat

Gość gggooooooo
Niczym szczególnym, rozmowa trwała 10 minut. Napisał do niej, zapytał co słychać itd. i musiał iść.

Gość gggooooooo
Swoją drogą on odezwał się dopiero teraz po tych 3 miesiącach. Ona do niego nie pisała i on do niej też. A ona sama nie powiedziała mu nigdy otwarcie, że to koniec kontaktów.

Tak to jest jak się wymaga takich "dowodów miłości" od swoich partnerów... Co najwyżej możesz zapytać jakby nigdy nic czy się odzywał ostatnio. Ale skoro jak sam twierdzisz w tej rozmowie ni było nic do czego mozna byłoby się przyczepić to ja tez bym Ci o niej nie powiedziała. Ale od razu dodam, że nie obiecywałabym takiech rzeczy jak ona tylko dlatego że Tobie się tak podoba.

Gość gggooooooo
Tylko, że po tym jak to zrobiła sama stwierdziła, że jednak postąpiła dobrze, bo widzi, że już nic mnie nie dręczy i jest teraz naprawde szczęśliwa. W rozmowie nie było się czego doczepić. Po prostu chodzi o to, że mi nic o tym nie wspomniała, że się odezwał, a obiecała..

Ja uważam, że kontakt z byłym tak sporadyczny jak w powyzszym przypadku nie jest niczym złym. A wymaganie od drugiej osoby zerwania kontaktów świadczy o tym, że albo nie jestes jej pewien albo uważasz się za gorszego od jej eks. No ale widzisz niby sie cieszyła z tej obietnicy zerwania kontaktów ale jak napisałes wcześniej nawet mu nie powiedziała o tym a powinna. Kupy się to jakoś nie trzyma. Poza tym jak widac on też nie ma za bardzo ochoty do częstych kontaktów skoro odezwał się sopiero po 3 miesiącach :)

myślę, że nie chciała Cię irytować i uznała, że lepiej Ci nie wspominać o nic nie znaczącej rozmowie. Skoro nalegałeś żeby z nim się nie kontaktowa;a, mogła uznać, że Cię to rozdrażni. Może głupio jej było napisać byłemu, że ustaliła z Tobą, że nie będzie z nim gadać. Dyplomatycznie skończyła rozmowę, że musi lecieć i tyle. Jeśli to się nie powtórzy to radzę Ci o tym zapomnieć.

Gość gggooooooo
Nie wiem sam.. Mówiła, że nie chce mu mówić, że to koniec kontaktów, bo gdy zrywali sama ich chciała. Wymagać? Nie wymagam. Poprosiłem o to raz, a ona spełniła moją prośbę..

Gość sfvsfdv
Zje...b ja za to ze nie dotrzymuje kontaktow , na pytanie skad wiesz powiedz ze nie jej sprawa wiesz i juz, jak powie jakim prawem ja sprawdzasz to powiedz ze nie ma prawa Cie oskarazc bo jest nie fer w stosunku do Ciebie i ze bedziesz sprawdzac bo Cie oklamuje z takimi glupimy panienkami trzeba ostro bo normanie nie zrozumieja . Jezeli zacznie podskakiwac ze nie miales prawa itd i zacznie zrzucac na Ciebie itd to niech zrywa i znajdziesz sobie normalna. Jezeli odpuscisz to znowu to zrobi a jak nie to to co innego , pamietaj musisz byc stanowczy i musi rozmowe zapamietac bo inaczej splynie po niej .Facet daje jej wszysko a glupia panienka nie potrafi docenic

Gość gggooooooo
mala_i_wredna - mysle podobnie jak Ty.. A rozmowe skończył on. Dzisiaj znów napisał i chciał ją kontynuować, ale zostawiła włączone gg, gdy już wychodziliśmy, więc odebrałem szybko rozmowe, nic nie odpisałem i wyłączyłem gg.. Z całą tą sytuacja czuje się źle, bo zdaje sobie sprawe, że sam nie jestem bez winy..

Ale od razu dodam, że nie obiecywałabym takiech rzeczy jak ona tylko dlatego że Tobie się tak podoba. i to dziala w obie strony sukienko?