Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie juz za tym

zakochałam się w Serbie...

Polecane posty

Gość tesknie juz za tym

Byłam w tym roku na wakacjach w Serbii. Zakochałam się w takim jednym. Ja jemu się spodobałam również. Nawiązaliśmy miłą i bardzo bliską ;) znajomość. Wróciłam do Polski. Oczywiście nie utrzymujemy teraz żadnych kontaktów. To było jak sen... Ale ja wciąż go pamiętam. Przez niego zaczęła mi się podobać biżuteria u mężczyzn :D (jakieś łańcuszki, ba nawet kolczyk w uchu :O). W Serbii jest to całkowicie normalne. Ogółem faceci tam są naprawdę przystojni. Nie obrażając oczywiście panów z Polski. Ale jednak tamci inna uroda. W pozytywnym sensie :) Jak wrócić do rzeczywistości? :( Czy któraś również w te wakacje przeżyła taką przygodę? :) Może również z obcokrajowcem?

Gość dzidzetta
Ja mieszkam we Wloszech i przebywa tu duzo obcokrajowcow z krajow takich jak Serbia, Albania, Rumunia niestety nie maja zbyt dobrej opinii. ja mam meza Wlocha, jak sie zaczelo wydawalo sie, ze bedzie to przygoda a okazalo sie, ze jednak cos wiecej no i jestesmy razem juz 8 lat i spodziewamy sie tez dzieciaczka:))

Gość frentii
Naprawde musialas sie przed nim rozlozyc i udowodnic kolejnej nacji, ze Polki sa tak latwe jak zrobienie jajecznicy?:O

Gość rgbgbr
n ie pierdzilecie moj maz jest z bylej jugoslawii, ma obywatelstwo chrwackie i czarnogorskie a to jest jeden pies z serbami i bosniakami, to sa porzadni bardzo ludzie i na poziomie i duzo przystojniejsi od polakow, jestesmy juz razem 16 lat i jest cudownie!

Gość tesknie juz za tym
frentii, rozbawilas mnie :D Wg mnie juz nic nie pogorszy naszej opinii ;) Polacy to alkoholicy, a czy laski sa latwe? Nie wiem :) Dla mnie to byla zajebista przygoda, odpowiadam za siebie i wali mnie opinia innych :) grunt to zyc w zgodzie ze soba :)

O BOŻE.... Wpisalam sobie w googlach : Zakochałam sie w Serbie... oczywiście to prawda .... miło wiedziec ze nie jestem jedyna. Poznałam mojego romeo w Grecji... był naprawdę mega przystojny!!!! Tak samo nie wiem jak o nim zapomnieć, może to dziwne ale kompletnie nie pamiętam jego imienia. Doprawdy nie wiem jak mogłam zapomnieć... Czy mogła byś mi pomóc, odpowiadając na pare pytań? 1.Czy to prawda, że mężczyźni z Serbii nie sznują kobiet? (co mi się nie zgadza, po pierwsze pomagał swoim rodzicom i rodzeństwu co mnie w nim urzekło... ogólnie był bardzo kulturalny i uprzejmy.) 2.Czy imię Vladimir jest popularne wśród Serbów? 3. Czy mogła byś mi podać popularne imiona na literę A? (za to była bym bardzo wdzięczna) Pozdrawiam.

O BOŻE.... Wpisalam sobie w googlach : Zakochałam sie w Serbie... oczywiście to prawda .... miło wiedziec ze nie jestem jedyna. Poznałam mojego romeo w Grecji... był naprawdę mega przystojny!!!! Tak samo nie wiem jak o nim zapomnieć, może to dziwne ale kompletnie nie pamiętam jego imienia. Doprawdy nie wiem jak mogłam zapomnieć... Czy mogła byś mi pomóc, odpowiadając na pare pytań? 1.Czy to prawda, że mężczyźni z Serbii nie sznują kobiet? (co mi się nie zgadza, po pierwsze pomagał swoim rodzicom i rodzeństwu co mnie w nim urzekło... ogólnie był bardzo kulturalny i uprzejmy.) 2.Czy imię Vladimir jest popularne wśród Serbów? 3. Czy mogła byś mi podać popularne imiona na literę A? (za to była bym bardzo wdzięczna) Pozdrawiam.

Gość Happy/sad
Nie wiem jak teraz, ale Serbowie byli tacy jak Polacy w czasie II WŚ. Nie sprzedali dupy ani komuchom ani nazistom (oprócz komucha Tity, którego się teraz kreuje w podręcznikach do historii jako wspaniałego partyzanta). To był wtedy bardzo dobry naród, podobny do nas (nie z wyglądu, ze sposobu myślenia i działania).

Gość Happy/sad
Dodam, że Polacy bardzo chętnie ukrywali Serbów, którzy walczyli w naszej armii krajowej, Serbowie cieszyli się u nas za czasów II WŚ wielkimi szacunkiem. Teraz jest inaczej, bo zmieniła się sytuacja na Bałkanach, te cholerne wojny podzieliły bałkańskie kraje jak tylko się dało, Serbowie są pokazywani w mediach jako terroryści, co jest całkowicie nieobiektywne.

"po pierwsze pomagał swoim rodzicom i rodzeństwu co mnie w nim urzekło... ogólnie był bardzo kulturalny i uprzejmy." Tak to rzeczywiście fenomen, że facet pomaga swojej rodzinie i rodzeństwu. Trzeba jechać do Serbii albo upolować takiego na miejscu aby to zobaczyć na własne oczy. Bo przecież żaden ale to żaden Polak nie skalał by się pomocą własnej rodzinie. Czekam na wasze kolejne wyliczanki, moje sugestie: - myje się (Polak sie nie myje, on się wietrzy) - jest przystojny (Polak wygląda jak szczotka do kibla) - prawi komplementy (Polak wierutnie kłamie aby zaciągnąć pannę do łóżka, albowiem powszechnie wiadomo, że cudzoziemcy rozmnażają się poprzez pączkowanie.)

ja właśnie nie rozumiem takich uogólnień, nawet w naszym kraju... może być morderca lub kulturalny, uczciwi pomocny człowiek. Że niby Szkoci to skąpiradła... ja tam nie znam żadnego, ale wydaje mi sie to głupie i bez sensu. Wiem, ze w moim pierwszym pytaniu proszę o uogólnienie, ale kiedy sie dłużej nad tym zastanowiłam wydaje mi się to beznadziejne !!! :) najważniejsza jest 2i 3

Daj facetowi fajne ciuchy oraz zestaw rygorystycznych ćwiczę i już masz przystojniaka. Wcale nie trzeba rozglądać się za kimś Boratem :D

eeee.... no błagam... ja tam znam wielu polaków i nie kazy jest w stanie poświęcić chociaż minuty dla rodziny. Nie mówię, że Polacy to debile czy cos w tym stylu. Nie moja wina, że zakochałam się w obcokrajowcu, który ma tyle zalet :) chodziło mi że stereotyp o chamskich Serbach jest na prawdę beznadziejny.

" i nie kazy jest w stanie poświęcić chociaż minuty dla rodziny" O ile nie są sparaliżowani albo obłożnie chorzy - poradzą sobie. Nie można całe życie gówna z dupy komuś wycierać bo się go kocha. "Nie moja wina, że zakochałam się w obcokrajowcu, który ma tyle zalet" Których część wymieniłem :D "chodziło mi że stereotyp o chamskich Serbach jest na prawdę beznadziejny." Przecież chamscy są mieszkańcy wysp. Mowa o Angolach i Irysach. O Serbach nic nie słyszałem.

Gość to by bylo w temacie tyle
Moj maz urodzil sie w niemczech,ale ma pochodzenie serbkie,i jest baardzo przystojny z tym ,ze pojebany,klamca,kretacz,i zle mnie traktuje

heh... ale bronisz Polaków... :)) P.S Zalet miał dużo więcej... ale ich nie napisze bo z pewnością wywiązała by się dziwna dyskusja :) :) :)

Gość gośćrenata
Zakochałam. Się. W. Serie. Pracujemy. W. Jednej. Firmie. Wiem. Ze. Jest. Zonat. Ale. O. Żonie. Wypowiada. Się. Bardzo. Źle. Co. M. Robić. Wiem. Że. Jego. Kocham.

Gość gość
Tez bym chciala poznac Serba albo jakiegos innego faceta z Balkan. Zeby byl wysoki, dobrze zbudowany, meski, pachnący, najlepiej o niebieskich oczach, kolor wlosow dowolny, choc preferuję jasne. Religia dowolna, lepiej nie islam. Zeby byl meski, o mrocznej urodzie, wladczy, niezbyt opalony, inteligentny, bez zbyt dużego zarostu.