Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrzebujaca rady 19

Problem z chłopakiem ... !!

Polecane posty

Jest pewnien chłopak,ktorego znam z widzenia.Widujemy sie czesto na tych samych imprezach.Praktycznie co tydzien.Bardzo mi sie podoba.Caly czas widze,ze patrzy sie na mnie,ale jak sie na niego spojrze od razu odchodzi.Zawsze bylam osoba pewna siebie i zazwyczaj to faceci mnie podrywali.Teraz chyba bedzie inaczej.Tylko jak mam to zrobic?Problem w tym,ze jego znajomi mnie nie lubia,a jeden jego kumpel to moj byly chlopak.Pomimo,ze rozstalismy sie w przyjazni,to jednak zawsze jest to moj byly ... Nie wiem co mam zrobic.Moze znajdzie sie ktos kto naprawde mi poradzi. Wychodze z zalozenia,ze nie mozna sie poddawac.Wiele razy odpuszczalam,a potem zalowalam.Teraz tak nie bedzie.Jak mam sie zmotywowac?Moge czekac wiele miesiecy,ale nie poddam sie !

Gość bahama bahama mamma
Dobrze myslisz-nie poddawaj sie.Najwyzej jak nie wyjdzie bedziesz miala poczucie,ze zrobilas wszystko co bylo w Twojej mocy.On pewnie przez tych znajomych do Ciebie nie podejdzie,bo domyslam sie,ze zawsze sa tam gdzies w poblizu.Ja bym zaczekala az pojdzie do lazienki i po drodze nie wiem zacznij czegos szukac w torebce i wpadnij na niego podnoszac przy tym wolno glowe z takim spojrzeniem takim mrrr spod wachlarza rzes :D moze cos powie.moze nie bedzie umial przestac myslec o Twoich oczach ;) sporobuj :)

ktos sie wypowie jeszcze ? :)

Gość Ja sie zgadzam z bahama mama

Gość laski są żałosne
:O

Gość Zalosni sa faceci
:o Ja sie nie znam na takich sprawach.Ja bym podeszla i powiedziala "hej zatanczymy " :D

Gość Majeczka88
Znajdz sobie innego faceta.Jakbys chciala z nim byc jak z jego znajomymi sie nie dogadujesz?Stawialabys go w glupiej sytuacji i gorzej jakby musial dokonac wyboru i wybral ich

Ale ja chce jego :D

Gość bejbusiek _eM
To ja bym zrobila tak samo:D Zobaczylabym czy ma podane gg i bym napisala :) No albo widywala go dalej i czekala az sam wykona jakis ruch,ale niestety mozesz sie nie doczekac