Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geniusz nad geniusze

Piszemy wierszeeee, wierszyki

Polecane posty

Chciałam dopisać to do tematu o wierszyku o czekoladzie, ale chyba usunęli w trakcie mojego pisania więc daję tutaj :D:D Oto moja radosna twórczość :D Jadła Zosia czekoladę nie przejmując się obiadem Kostka jedna, druga, czwarta Zosia wciąż jest nienażarta Nagle słyszy ryk swej mamy: Zosiu, obiad już podany! Zosia myśli: o mój Boże! Gdzież ja tą grochówę włożę?! Przecież pełny mam żołądek Trzeba zrobić z tym porządek! Woła swego psa, Azora Masz tu obiad psino moja! Azor talerz wylizuje Zosia ryjek swój raduje Wtem się mama ukazuje Widzi psa z pyskiem w grochówie Co ty robisz, do cholery?! Gdzie są wszystkie twe maniery?! Dajesz psu swój obiad cały? Chyba rozum masz za mały! Grochówy nie będziesz żarła?! Posmakuje ci psia karma! Bierze miskę, nasypuje Zosia łzy już wypłakuje Czego ryczysz, ma młodzieży?! Pedigree Pal ci się należy! Teraz biorę na spacer Azora Jak wrócę miska ma być oczyszczona! Jaki z tego morał mamy? Nie oszukuj swojej mamy! Żryj grochówę, gdy ci daje Chyba, że wolisz pedigree pale :classic_cool:

No, szkoda, że usunęli :D

Miałam włączony ten temat, jak pisałam swój wierszyk, kliknęłam wyślij i mi napisali, że podany temat nie istnieje :P

Gość zdzirka orencz
no nieee, usuneli moja tworczosc???😭

Gość pomocna dłon _______
podobł sie niewiastom, ale dawał buzi pederastom hahaha :D cyt Adam Mickiewicz

Gość
i jak zwykle w ten dzien piekny niczym wrzod niezle pekniety pani cenzor znowu dziala i nasz temat skasowala:o

Gość
poszedl widelec, poszla hakuna wroc komuno, bo robotnik kuna😭

Joannę codziennie bolały zęby bo wpierdalała słodzone otręby, niestety na wsi często się zdarza że nie ma w pobliżu żadnego lekarza; więc nasza Joasia w przypływie rozpaczy przypięła głowę do dupy klaczy, wrzasnęła "heja!", smagnęła batem i rozerwało jej wątłą klatę. morału nie ma :(

Poszedł raz do sklepu Jasiu i tak mówi: Droga Kasiu! daj mi proszę kilo soli bo mnie łeb tak strasznie boli! Kasia dała sól Jasiowi, niech go głowa już nie boli. Wrócił Jasio więc do domu i nie mówiąc nic nikomu zrobił sobie okład z soli i już głowa go nie boli...