Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Believer.

Wegetarianizm !

Polecane posty

Czy was też wkurzają wege ? Mówią ciągle, że im szkoda żywych stworzeń. Gówna prawda - gdyby im było szkoda jedliby żwir, bo przecież roślinki też żyją i czują. Zaraz będą komentarze w stylu "zwierzęta to nie to samo co rośliny", itd, itp. Ale kurde co to ma do rzeczy ? My - ludzie, zwierzęta i rośliny "wchodzimy w skład" natury ożywionej, prawda ? Więc roślinki też żyją i czują !

Gość Gruby Franek
naturalne prawo" zabijaj nie morduj!

Gość Gruby Franek
te wszystkie organizacje ekologow, wegetarian i innych chcacych by uczyc przedszkolaki o homoseksualizmie oraz adoptowac by mogli dzieci homosie to takie lewackie przypbledy. skompromitowano komune to pod przykrywka tych towarzystw chce sie naturalny świat przewracac do góry nogami. ps: a czemu to zadna organizacja tak zajadle nie walczy w sprawie pracy dzieci , wyzysku , tego , ze miliard Ludzi żyje za 50 centów dziennie. ze miliard Ludzi nie ma dostepu do wody czystej , spelniajacej standarty bakteriologiczne? tylko sie pieskami czy innymi kumakami zajmuja?

Gość Gruby Franek
frustracik? to ważniejsze są psy w Korei od dzieci pracujących w Azji , głodnych, i wykorzystywanych seksualnie?moze to i frustracja.

Gość Gruby Franek
ok. Danny pozdrawiam.

Gość go vegetarian
Ja równiez jestem wegetarianka polecam ksiązke " Zmierzch swiadomosci łowcy" dla wszystkich mięsozernych i roslinozernych!;)

Gość weagge
jestem wegetarianka, bo za bardzo kocham zwierzęta żeby je jeść...