Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokiu

Które piętro? 1, 2, czy 3 w bloku 4-piętrowym?

Polecane posty

Gość lokiu

Ktore najlepsze?

Gość 4 bo nie ma nikogo nad głowa
zawsze mniej hałasu, lepszy widok i złodzej nie wejdzie przez okno :classic_cool:

Gość lokiu
parter chyba nie jest najlepszy bo slychac drzwi glowne, prawda????????????? ich zamykanie no i w ogole chyba najwiecej sie kurzu nosi i mozna przez balkon wejsc

Gość lokiu
4 tez nie, za wysoko

Gość najlepsze jest 10 piętro
mam widok na całe miasto :-)

Gość ja mieszkam na 2
i to zdecydowanie najlepsze.. w 4pietrowych raczej wind nie ma, a zasuwac na 4 pietro.....? parter - niebezpiecznie, pierwsze -niewiele lepiej.. a drugie -optymalnie!

Gość lokiu
Garcia czego 1 najlepsze?

Gość lokiu
ja chyba tez bym najbardziej drugie chciala, ale wiekszosc osób, ktora ogłasza sie z mieszkaniami to ma 1, 3 albo 4 pietra, albo parter

Sama mieszkam na 1 piętrze i sobie chwalę :), żadnych drzwi głównych nie słychać a i nie trzeba się nalatać po schodach, taki złoty środek ,

Gość ja wybrałabym 3 albo drugie
ale raczej 3

Mieszkam na parterze, nie słychać drzwi, mało schodków do pokonania, ale za to trzeba uważać na rzeczy, które zostawia się na balkonie, kilka razy ktoś mi ukradł parę drobiazgów. Czwarte piętro odpada, za dużo wchodzenia, jeśli czwarte piętro jest w bloku ostatnie, to też nie za fajnie, dach lubi przeciekać, w lecie jest bardzo gorąco, bo się nagrzewa. Jak dla mnie najlepsze jest PIERWSZE PIĘTRO, najpraktyczniejsze, jak już ktoś wspomniał to "złoty środek". Jest bezpiecznie, ale i nie za wysoko.

Gość najlepsze jest 10 piętro
Nina, jak często rozpadają się windy ? :-P :-D

1, max 2 nie tzreba tachac siatek z zakupami, mniej problemow gdy pojawia sie dzieci, dziadkowie nie musza wchodzic przez pol godziny

Gość marsjanka22
Parter to masakra, nie mozna nawet sie poklocic, bo wszystko slychac, do tego ciagle odglosy ruszajacych samochodow, wrzeszczacych dzieciakow itp. 1 pietro nie lepsze, 2 albo 3 idealne.

Zależy w jakiej okolicy się mieszka. Jak się mieszka w spokojnej okolicy, to nawet parter nie przeszkadza.

Gość gbbvb
10 pietro jest zajebiste zwlaszcza do mycia okien

Ja w 4-piętrowym mieszkam na 3 i jest bardzo fajnie, ale nie pogardziłabym 4. Nikt nie tupie nad glową a wysoko wcale nie jest. Ja i tak prawie zawsze wbiegam na moje 3 piętro :)

spoko, jak bedziesz miec dziecko, wozek i milion innych pierdol to zobaczymy czy bedzie ci wesolo to wszystko wnosic :D do 6 roku zycia mieszkalismy na 4 w bloku i moja matka pwoiedziala nigdy wiecej wyzej niz 1 pietro w bloku :P a teraz mieszkamy na 7 w wiezowcu, a jak padnie winda to sie idzie do klatki obok przechodzi gora i schodzi 3 pietra :P

Gość gfgfgfgfgfdgfgd
W życiu nie kupiłabym mieszkania na parterze :/ Ciemno, żadnego widoku, wszystkie hałasy, i nie wiadomo, czy ktoś się nie wdrapie

Gość nataszkaaaaaaa
4 bo chciac nie chcac troche zadbasz o figure