Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc..

czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość cc..

moj ukochany mowi mi dzisiaj co sie dzialo w pracy i po chwili ze kaska z pracy opowiedziala mu jak rozmawiala wczoraj z mezem ze pytala si dlaczego wlasciwie z nia jest za co ja kocha a on cos musial smiesznego odpowiedziec i teraz meritum. troche sie wkurzylam, ze moj chlopak rozmawia z kolezanka na takie tematy w pracy? zastanawiam sie teraz czy on nie gada cos na mnie teraz do niej skoro tak luzno sobie gadaja

Gość diablica i juz
oj...co mi zdrada zalatuje....po co on ci w ogóle o kasce mowi???

Gość cc..
napewno nie zdrdza ale wkurza mnie to ze ona mowi mu o sprawach osobistch czy ktos tez tak ma? hm i to ze opowiada o w sumie dobrze bo chyba nic sie nie dzieje skoro nie tak normalnie mowi o tym

Gość Anastazja846
Może ta jego koleżanka Kaśka to gaduła, a on po prostu się z niej podśmiewał, dlatego opowiedział Ci o tej historii. Gdyby Cie zdradzał, nie powiedziałby tego :) więc się nie martw:)

Gość cc..
wlasnie tak mysle :) badz co badz wkurza mnie ze o prywatnych sprawach rozmawiaja

Gość diablica i juz
musi mowic zeby kiedys nagle mu sie nie rypslo i .....i wtedy dopiero by bylo a tak mowi o niej kiedy chce io co chce i w razie w to bedzie:"mowilem ci przeciez.....":-)

Gość dfev
moj chlopak bardzo dobrze dogaduje sie z dziewczynami, czasami opowiada mi najintymniejsze sekrety swoich kolezanek ze szkoly, ze studiow itp. No ale to bylo dawno temu, teraz nie ma czasu na kolezanki tylko zajmuje sie mna.

Gość Anastazja846
cc - spytaj czy on też mówi o prywatnych sprawach i po prostu zaznacz, że nie chciałabyś żeby nt rozmawiali, poproś go:) tylko bez nerwów

Gość cc..
Anastazja-- no wlasnie mysle by go poprosic z druguej strony my rozmawialismy kiedys na podobny temat i jemu zrobil sie smutno ze nie moze sie podzielic z innymi mna tzn ze nie moze mowic innym o nas wiec jsli mu tego zabronie to bedzie mu przykro? chyba ze zaznaczyc ze chodzi mi o intymnosc ta glebsza a tak ogolnie moze mnie wychwalac

Gość Anastazja846
:) Jeśli chce mówić i chwalić się jaką ma piękna wspaniała żonę/dziewczynę to czemu nie :) Nic złego nie robi, cieszy się Tobą, wychwala. Jesli jednak cche opowiadać o jakiś intymnych szczegółach to faktycznie gorzej...myślę, że kolezance nie powie, ew. koledze bo ponoć faceci między sobą opowiadają różne historię (mój był przynajmniej tak mi mówił).. Poproś go, by o tych pikantych rzeczach nie mówił, na pewno zrozumie :) powiedz że czułabyś się niekomfortowo:) pozdrawiam

Gość cc..
nie no mysle ze o pikantnych to moze nie mowi ale czy pryadkiem jak mamy gorsze dni nie opowiada jej cos zlego na moj temat i ona jeszcze moze go podkrecac bo dziewczyny potrafia byc niedobre w stosunku do innuch kobiet czyli nie bedzie glupio jesli ja pprosze go o to aby nie mowil o mniezle czyli narzekal namnie?

Gość Anastazja846
Pewnie ze nie bedzie , to Twoj facet przecież :) Tylko wiesz, nie wiadomo czy poslucha;/ ale jak kocha, to poslucha :)